8 June 2018

NEW Starbucks Pistachio Bon Bon Cream & Milk Tea Panna Cotta Cream


Assalamualaikum Readers 😉


NEW Starbucks Pistachio Bon Bon Cream Dan Milk Tea Panna Cotta Cream | Lepas kami balik dari berbuka puasa di Royale Chulan, ingatkan nak beli bahan buat biskut raya, sayang kedai tutup. Nak balik awal lagi, singgah lepak di Starbucks R&R Juru (baru buka). Orang balik beraya Utara nanti boleh singgah beli drive thru je. Kelakar nama2 air starbucks ni, tak pernah tak panjang berjela.


Starbucks Pistachio Cream & Milk Tea Panna Cotta Cream

Rasanya sedap dan real pictachio nut. Dah la hantu segala kacang dalam dunia. Peminat kacang boleh cuba selagi masih ada stok. Harga 2 minuman RM 19.40 each.


Sempena ulang tahun Starbucks yang ke 20 di Malaysia, Starbucks keluarkan 2 jenis minuman baru. Maka muka2 Starbucks ni ON saja. Bukan duta Starbucks tapi more to wanna try new menu je. Limited edition harus try. Sekarang banyak Starbucks dah buat drive thru dan Penang juga tak terkecuali.


Duta Starbucks pesan panna cotta kureng. Haha.. Kemana2 mesti angkut budak ni dan orang assume bf. 

Grab it!


4 comments:

Shafyqah Azahar said...

kesian sha takpernah rasa stabak hahaha

sayidah napisah said...

uishhh. milk tea panna cotta cream (panjang nau nama haha) tu macam mengancaammm je! :D

nohas said...

meleleh ailio...hihi..

Farah said...

I guess nasib baik I don't drink Starbucks or any coffee on that matters. Kalau tak mesti nak cuba semua flavours.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com