3 July 2018

NEW Pizza Hut Madu Padu


 
Assalamualaikum Readers
 
 
Pizza Hut Madu Padu | Kali ni pizza terbaru di Pizza Hut memang padu! Padu dengan intinya dan lazat tak terungkap dengan kata-kata. Kalau orang dah berkahwin ni tak suka dengar perkataan madu tapi ini bukan sebarang madu tau. Korang patut cuba sebab padat intinya. Harga combo = 1 box + 2 soup dalam RM 36.70 tanpa caj kos penghantaran.
 
 
 
Pizza Hut Madu Padu
 


Pizza gemok dan sorang makan tak habis


Intinya ada nachos, madu, meatball, cheese dan korang boleh tengok sendiri. Kombinasi yang menarik dan terliur melihatnya. Apa tunggu lagi cepat order. Limited edition tau sempena raya !


16 comments:

farhanna jafri said...

Penuh sangat bahan sampai tak terkata. Nak try lah nanti

Shafyqah Azahar said...

aduhh bila pulak ni nak gi makan huhu

Shahida Dzulkafli said...

Mengancam betul Pizza dia..
Btw.. Happy birthday Nina.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

Ann Ishak said...

perhhhh...padu sangat topping pizza tu :D

nohas said...

berlumba-lumba Dominos & Pizza Hut ni...dua2 promosi blm rasa lg..huhu..

Nabila Syifa said...

wah..pizza madu.Ada sesiapa nak belanja.

Zurainny Ismail said...

Limited edition sempena Raya...!!! Alaa...akak dah terlambat lg... :(
Nmpk sgt menyelerakan.

Nina Mads said...

Shahida : Ya mengancam sgt.. Terima kasih akak atas ingatan. aminn

Mrs. A said...

Eh! nape aritu Mrs. A makan kat pizza hut tak perasan ada pizza madu padu ni huhuhu...
Kalau tak mesti dah cuba.

ejulz said...

sedap :)

Nurul Shahira said...

Alaaa,dah lama x mkn pizza

Farrah MF said...

Aiseyyy, baru nak diet,...ada pula promo sedap2 menggoda selera begini huhuhu

hainom OKje said...

Minggu lepas makan pizza nampak gak promotion ni. Tapi tak order pun. Sedap ke Nina? Tak manis ?

E'in said...

Ya Allah ninaaaaa. Tergodanyeeee tekak tengok. Dah lame tak makan pizza taw.

I am LZ said...

Nampak sedap, kena cuba sebelum terlambat 😋..

dear anies said...

tgk bilboard tepi jln je... tp terfikir jg msk ke madu dgn pizza? 😊

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com