27 Mar 2019

Surprise Birthday Dengan The Balloon Studio.pg

  Assalamualaikum Readers
  
 
Surprise Birthday The Balloon Studio.pg | Tempah Belon Di Penang | Nak dijadikan cerita, Lexis ada hantar email untuk review buffet CNY bulan 1 aritu. Entah tiba-tiba sel-sel otak berhubung, zappp dapat idea nak celebrate birthday BF awal sebulan. Dah alang ada di hotel. Bang aji ni la dah warning sesiap tak nak sambut birthday dia 17 Feb nanti.
 
 
Pickup belon di Pulau Tikus. Hanya Allah saja yang tahu drive tak nampak di belakang.
 
Puas hati dengan servis belon

 
 
Plan birthday nanti nak bawa Nina jumpa dengan parents dia. Sesak nafas dibuatnya dengan plannya yang tetiba minta Nina pickup di airport pukul 5 pagi balik dari Bangkok (dalam hati dah terbayang muka-muka family bf). Itu going well, gagah juga ke airport plus mengantuk 2 Feb lepas.
 
 
Nina pilih Set B : 1 bubble balloon & 1 balloon bouquet (1 foil balloon with wording, 2 special balloons, 4 normal balloons). 7 belon semuanya !!

Agak-agak birthday Nina tahun ni ada orang nak belikan tak

Yang stay Penang boleh order dengan dorang ni

 
 
Nak menjayakan plan, Nina email Jason (PR Lexis) minta izin nak simpan kek di hotel. Good news bila dapat tau Jason (pengawas @ senior sekolah bf - Penang Free School). Boleh pulak dia tanya nama suami Nina. Haha.. Tak lupa juga blogger Sha. Maceh tolong bawakan belon dari office ke hotel walaupun berapa kali nak kantoi. Sampai ke sudah bf tak sangka belon tu untuk dia, Nina bagi tau belon Boboy (anak kak sha). Kalau pompuan, teriak dah sebab terharu.
 

19 comments:

  1. Bestnya bila ada orang surprise kita on birthday!

    ReplyDelete
  2. salam..hi nina..
    wahh si dia nk bwk g jmp parents? wuuuuu
    hbis gugur jntung kalau yaya..haha tetibe nebes =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaya : Waalaikumussalam.. dh jumpa byk kali tak nebes dh. haha

      Delete
  3. dpt byg kn muatan smpi xleh nmpk cermin blkg😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : Scary tau, nasib org belakang memahami

      Delete
  4. amboi bukan main suwetnya.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya..dapat belon kan adik

    ReplyDelete
  6. meriah tu sambutannya.. drive tak boleh nampak belakang tu.. jangan diulang . bahaya.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com