2 Apr 2019

Souvenir Vietnam & Thailand Dari Ex Officemate

 
Assalamualaikum Readers
 
 
Meriah peti kotak penyimpanan khazanah khas untuk simpan souvenir atau apa segala pemberian dari blogger atau kengkawan. Walaupun tak meminta-minta tapi kalau orang tu sentiasa nak belikan bila pi bercuti pasti kita tak dilupakan. Sengaja nina nak simpan kenangan dalam blog, kadang-kadang lupa siapa yang beri sebab banyak sangat. Jadi, boleh refer blog. Oh ya, maaf kalau nina tak kirimkan hadiah top komen blog sebab bulan ni hari sabtu pun kena kerja. 
 
 
 
Maceh Zatul & Kak Phai. Nina dah tak boleh nak travel macam tahun-tahun lepas dah
 


10 comments:

  1. wahhh dah dpt tudung raya ;-)

    ReplyDelete
  2. best souvenir nya..tudung Bokitta...

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. untung la dpt hadiah.. hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, murah rezeki :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki Nina, menarik souvenir dari mereka..

    ReplyDelete
  6. best bila ada yang ingat kite time jalan2..

    ReplyDelete
  7. Rezeki bertimpa timpa tu namanya Nina hihi....
    Menghargai setiap pemberian kengkawan, haruslah simpan elok elok walau tak digunakan

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com