25 December 2010

Nak Mesra-mesra Dengan Blogger Saya :)


ayat skema untuk entri kali ini nk kekalkan kemesraan. kemesraan mcm mane ye? tett.. masa dah habis. kemesraan itu bukan brmesra, geligeli tp brmesra & brtegur sesama blogger la. bunyi mcm ajak gatal je? heh! aku bukan budak nakal apalagi menggatal. owh, tidak!! kang kene marah pulak dgn abang body guard saye..sape ye? cik Ika je tahu, Cik Ika mula2 skali tentu lah dgn blogwalking sbb tujuannya nk dapat kwan2 blogger yg setia. kadang2 tu ade gak bila blogwalking kt blog tu tp owner buat don't know. mcm sombong je.hurm..yela saye sedar follower pun baru 95 org tak mcm diorang beratus2. baru join dunia blog, baru nk blajar. mcm budak hingus la katakan. apepun xmo sedih2, patutnya brsyukur jgak sbb baru je 2 bln lebih follower pun bole tahan. last skali, buatlah special review blog kawan2 yg anda sayang. bagi pujian ke? takpon promote blog diorang mcm Kak Mas nie aku pun patut banyakkan komen blog follower sendiri. taknak la sombong2 k. sementara still lg cuti sem smpai 6 Jan lebih baik promote blog follower kt blogger lain, bagi award ke wlaupun award tu tak laku sbb buatan sndiri tp biar la asalkan hati ikhlas. nanti da start klas xde masa plak nk update blog..

p/s: siapa la follower yg seterusnya?? tunggu jela..ade award utk sume follower sampai ke 100! harap korang terima ye. buatan budak multimedia yg  tak diiktiraf oleh sirim.


5 comments:

El Azrie said...

syg..

pete said...

teman blog tapi mesra?hehe

masturazakariah.blogspot.com said...

heheh ;DD
sempat ag pomote ekk blog kite ? hehhehe ^__^ macehhh niena .. haa , btw , mas ade add kan nina kat 1 group nie .. group blogger maniac .. haa yg tu sume budak2 blog .. dorg ceria2 selalu . hee , then kat situ selallu laa tukar2 url sume . join taw :))

:mikaomei: said...

hei nina...
banyak folow erk.
bayangkan ak dah nak 2 tahun pun ad bape je.
huhuhu..
jeles jeles...

hiro said...

keh3.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com