23 December 2010

Nape Cik Adik Suke Nangis?


Knapa pompuan suka nangis? sedangkan lelaki susah nk tngok diorg nangis..memang pelik tp itulah kenyataannya. maybe ade sebab pompuan nangis takkan la suka2 ati nk nangis tp ada gak yg pura2 nangis guna eye mo, ada ke? sensitif & mudah trsentuh! itulah sebabnya..nape pompuan suka nangis. kalo pompuan dh nangis, baik teliti btul2 apa yg dah brlaku..itu sirius namanye..tapi bkan semua pompuan macam tu sebab mreka skrg smakin tabah. aku pun kalo bole xnk nangis dpan orang trmasuk nangis depan bf, rasa malu sangat. kalo nk nangis pun biar la sorang2 je. 
lelaki nie..hatinya keras ckit tp pompuan lain. kdang2 keras kdang2 lembut bak sutera.. :) maybe lelaki anggap sesuatu benda tu tak sirius tp pd pompuan lain so lelaki kene la prihatin kalo pompuan nangis xkira la ibu, kakak, adik or gf diorg. pompuan nangis mesti ada something..kan hati lainlain. tp pelik la ada pompuan tngok cete hindustan pun bole nangis, tapi 1 je yg aku nk tahu knapa pengantin pompuan suka nangis time akad nikah?? yela tngok cousin aku sume mcm tu tp sampai skrg aku xdapat jwapannya. apepun lelaki sama jgak, dia akan nangis bila ditinggalkan pompuan yg dia sayangi..kuang3x..anyway pompuan mudah mngalirkan air mata sebab itu sifat yg Allah bg.


p/s: slalu nangis pun bole bwt mata oooo, so ati2 la..nanti jd mcm kassim selamat plak..



10 comments:

AnAk dEneSor said...

kenape perempuan nanes time akad nikah cz mereka terharu kerana impian menjadi kenyataan..hidup bersama dgn owg yg die cintai..

pete said...

err..saya syg mak saya.haha.
xpasal2.

Amanina Sofea said...

Pete: hahaha..
sya pun syg mak sya jgak.. :)

masturazakariah.blogspot.com said...

saye suke menjerittttt auwww

:mikaomei: said...

uit syg..
laki ak nangis. hehe
jgn bgi tau dy au.
shuuuu!
time akad nikah mst la nangis gembire maaa...ta sangke dapat kawin nan orang yang tersayang pela..
ak rindu korang pasangan botak,buncit,senyum...uwek!

Amanina Sofea said...

Ika: hye syg..
haha..nangis sbb ape?
korg gado eh??
yela ko xsbar nk kwin ngn mirul..
rindu gak kt psangan migrain...
bluueekk..

El Azrie said...

syg ym jom..

El Azrie said...

syg ym jom..
org dah on da..

:mikaomei: said...

azrie: buncit senyum...
uwek!

nina: gado? ta da dah la. nangis sebeb rindu...dah lame ta jumpe si syg la..

Amanina Sofea said...

Syg: oke2..
jap2..

Ika: haha..
azrie mkin buncit larh..
yeke..bwt suspen je..
xkn korg xjmpe lngsung kott??
lain la aku nie..
kje webcam je..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com