4 July 2012

Happy Birthday To Me :)





Alhamdulillah...
hari ni bertarikh 4 Julai 2012 genap la 22 tahun
Semoga dipanjangkan umur dan dipermurahkan rezeki.. Aminn
Bila dah bertambah umur, perangai pun kena matang dan ingin berubah ke arah yang lebih baik
Tahun ni tiada kejutan membaling tepung dan telur macam tahun2 lepas
Tahun ni pertama kali sambut bersama family sejak pergi sambung belajar
Dengan usia yang masih muda banyak lagi impian yang belum tercapai dan perlu fikirkan masa depan


Terima kasih banyak2 kepada semua yang wish, banyak betol
Tak kira kat Facebook, Twitter dan Phone.. Terharu sangat2
Tak sangka ada jugak kejutan walaupun aku tak harapkan apa2
Tengs to mak sebab berjaya buat kek masa aku tengah tidoq petang tadi
Terima kasih sangat2 kepada orang yang bagi hadiah walaupun hadiah kat Ipoh sedangkan aku di Penang.
Semoga hidup mereka ceria selalu :)


6 comments:

AFIQAH RAZAK said...

Happy birthday girl :)

Anum said...

happy b'day

e4ezzati said...

nak jadi yang paling special dengan wish paling lambat dan wish di blog. HAPPY BIRTHDAY NINA ! Sweet 22 :)

Amanina said...

Afiqah: thank you awk :)

Amanina said...

Anum: trima ksih utk wish yg ke 3 :)

Amanina said...

Zack: Sangat special buat aku.. thank you z :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com