6 August 2013

GA Raya ✿ Angpow Dari Anies


Assalammualaikum.


Bila tengok sampul surat yang tertera nama aku automatik senyum sampai ke telinga. Angpow dari blogger Anies dah sampai sebelum raya. Terima kasih banyak ya anies. Tak sangka terpilih dalam GA tu. Bila rasa nak join tapi tak sempat join sehingga la ke last minute. Last-last join jugak. Hee. Ramai yang join "GA Raya, babe! 2" tu dan tahniah kepada penerima angpow yang lain. Sebenarnya angpow yang dipilih ada yang kehabisan stok dan anies gantikan dengan yang lain. Tak kisah sangat pun pasal tu. Orang ikhlas nak memberi dan terima kasih daun keladi. Sayang nak guna dan simpan buat kenangan :')


sampul duit raya Ana Muslim



23 comments:

azieazah said...

Tiada kata secantik bahasa,
Tiada kad seindah Kad Raya,
Andai tersalah tingkah dan kata,
Marilah bermaafan sesama kita.

SELAMAT HARI RAYA,
Maaf Zahir Batin.
Ikhlas penuh kasih, Kak Azie

Khai♥Rin : anies said...

syukur da smpi..bimbang jg kalu2 lewat tiba
p/s salam lebaran buat nina sekeluarga

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. comelnya.. yang akak punya belum sampai lagi dari anies.. nak duit raya juga.. hehe..

S.K.A said...

cantik angpow 2 =) limited ni..msti syg nk guna..

boni kacak said...

wah.. tahniah.. nak sikit..hahaha :P

Kathy Rbain said...

beruntungnyer sis..tahniah tau?

Badrina Ibtisam said...

Bestnya!! :) dapat awal2.. nanti bolehlah belanja makan ye.. ihhihik.

khairul hassan said...

http://www.gilamodified.com/2013/08/saalam-aidil-fitri-buat-semua-rakan2-ku.html

Bin Muhammad said...

Assalamualaikum....
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Semoga bergembira disamping keluarga tercinta. Maaf zahir & batin =)

khairul hassan said...

baju raya bopa pasang thn ni ?

Zawiah said...

Selamat menyabut lebaran , mohon maaf zahir dan batin ...

Amanina Mads said...

pandainya kak berpantun..
selamat hari raya juga buat kak sekeluarga.
mohon maaf jika ada salah silap.

Amanina Mads said...

alhamdulillah selamat sampai..
terima kasih.. salam lebaran juga buat anies sekeluarga

Amanina Mads said...

comelkan.. sampai jugak antara lewat dan cepat. hehe

Amanina Mads said...

cantikkan semua =) limited la syg nk guna. hehe

Amanina Mads said...

tima kasih.. boleh2. hahaa

Amanina Mads said...

biasa saja sis.. terima kasih

Amanina Mads said...

Biasa je :) boleh2.. hehe

Amanina Mads said...

oke..

Amanina Mads said...

Waalaikummusalam..
selamat hari raya juga buat keluarga =)

Amanina Mads said...

sepasang ja

Amanina Mads said...

selamat menyambut lebaran juga buat kak sekeluarga..

Yun Sing said...

Comel laa angpow-angpow tuh ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com