6 May 2014

Gambar Love You Mr. Arrogant Raya (Raya TV3)



Salam Readers..


Yeahh.. Bila tengok gambar2 LYMA kat FB terasa tak sabar nak tengok raya nanti. Akan datang di TV3 pada malam raya, 27 Ogos ini. Sabar ya cik Nina. Bagi peminat drama Love You Mr Arrogant (LYMA) nantikan kemunculan telemovie LYMA Raya pada syawal tahun ini.





Wahh.. Meriah betul raya di TV3 tahun ni. Banyak drama Azlee Khairi tau. Nak tau kisah sambungan Zaara dengan Irham yang dah ada baby! mesti korang rindu dengan Datin rambut balung ayam tu. Haha..




















10 comments:

Pha Is said...

ramadhan belum lagi, dah ada progam raya.. hahaha

RDZ Z said...

Wah mesti ramai yang tak sabar ni..

Sis Vee said...

sedihnya bila raya nanti , byk persaingan sampai x tau mana nak tgk ... huhuhuuu

Azlan Strider said...

aik...citer nie versi raya pun ada ker??hehehe

Regards,
-Strider-

Ai Syah said...

wah . mcm vanilla coklat raya je . macam program eak . hee . =)

Nak cakap ni . anda di tag .
http://coretanuntukakudiadankamu.blogspot.com/2014/05/liebster-award-by-pha-is.html
=)

Aisy Nasiha said...

Ha.. jom kita sama2 tgk siarannya nati k.. harapnya kelakar n seronok macam yang bersirinya juga..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..

mesti best cerita 'mr.sombong'raya nie.... best lah...

mselim3

Khai♥Rin : anies said...

Esok ada drama lakonan mrk kn @ tv1 kol 10am

MaMa Rey said...

tak tengok citer ni nina..alahai byk citer kt tv tak tengok..x ada can dgn ank2 hehe

Yun Sing said...

Waa.. nk tgk.. memang le best laa :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com