7 September 2015

BerINSTAGRAM Je


Salam Readers..

BerINSTAGRAM | Huff.. feloh-feloh titew.. what a sunny day.. mentari pagi kelihatan garang memancarkan bahang sinar. Takut aku nak keluar office. Ahaks.. Berkurun dah manusia-manusia ada instagram ni kecuali manusia macam aku. Titew tak lawa sebab tu nafsu nak buat Insta ni tak ada, apatah lagi nak verangan followers ribu-ribuan gituw.



Bila blogger Amanina Ahmad ada instagram. Yeahh suka tak?


Nak kata aku kena 'brain wash' tak rasa pun, nak kata kena 'pukau' lagi mengarut tapi tapi kan lepas abang long Arz cakap masa tengok teater P.Ramlee The Musical terus balik rasa macam macam nak buat Instagram. Aku harap peminat fanatik tak kacau dalam Instagram. Confirm tak layan. Heee  




p/s: Kau ada peminat fanatik ke Nina? Erkk aku ekceli ada stalker. Teruskan berblog. Haha

14 comments:

Murni Alysa said...

Selamat ber'iG plok..akak loni lebih suka layan ig lg dr FB..tp blog tetap no1

Farah said...

Saya pula dah lama stop main instagram. hahahaha

Deanna Morni said...

hehhehe...sy xde insta....lom ada keinginan lg nk buat akaun

Khai♥Rin : anies said...

lepak kat IG je yaaa ;-)

wan muliani said...

Follow my insta sis wan_muliani.. Hehehe

Farrah MF said...

Phewittt! Nak kenal boleh? Err,..akak dah follow Nina ke belum eh,..nanti akak check sat.

Cik Ash said...

Sikit lagi ramai peminat misteri ig nina tu hihihihi

Kira Sakura said...

bukak ig buh gambar anak je berlambak

pfffftttttt kehkehkeh

Siti Yang Menaip said...

kakak ni ramai okay peminat dia..
baru buat acc tudia followers mencanak naik.. hahaha..

Fiza Rahman said...

Akk salah sorang stalker nina...hehehe...

Post lah banyak sket gambar kat IG tu.

Zie Has said...

tak ada IG pun lagi ... malasnya nak register, lagi malas nak upload gambar bagai :)

Zie Has said...

selamat berIG nina ... baru join dah ada 585 follower? perghhh :)

el said...

nina jarang update IG
tapi org like kemain ramai
huntong jadi N.I.N.A haha

el said...

nina pinggan kak alia tu dpt dah ke kahhhhhhh

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com