5 Sept 2015

Tema Dan Trend Warna 2015 / 2016

Salam Readers..


Tema dan Trend Warna 2015 / 2016 | Tahun 2015 dah sampai ke penghujungnya dan masih belum terlambat nak update tema dan trend warna 2015/2016 untuk pilihan warna tema pengantin dan perkahwinan, hiasan rumah dan bilik. Buat pengantin, korang dah boleh survey warna yang sangat awesome ni. Memang cantik-cantik dan soft warnanya :) 



Pantone Color 2015



1. Aquamarine

Aquamarine


2. Tangerine

Tangerine


3. Lucite Green

Lucite Green


4. Classic Blue

Classic Blue


5. Custard


Custard


6. Scuba Blue

Scuba Blue


7. Marsala

Marsala


8. Toasted Almond


Toasted Almond


9. Strawberry Ice


Strawberry Ice



10. Glacier Grey


Glacier Blue



p/s: Bakal pengantin dah rambang mata ke? Dengar gosip akan ada kenduri Jan 2016, tak sabar nak tengok tema apa, yang pasti bukan tuan blog. Jeng.. Jeng


15 comments:

  1. Wah. Lawa betul warna glacier blue dan aquamarine.. pemilik blog ni pun kena cepat2 cari calon ya.. sempat lagi ni sblm akhir tahun! Hii.. jgn mare...

    ReplyDelete
  2. jatuh hati dengan aquamarine.. oh maii ~~

    ReplyDelete
  3. So, this year punya warna Aquamarine. Cantik juga.

    ReplyDelete
  4. semua pown cantik...rietta suka pastel...dan sangat suka blue....jdnya, rietta pilih aquamarine ataw scuba blue....hehehe...

    ReplyDelete
  5. tuan blog klau nk survey2 dl pon xpa aih...hahahaha

    ReplyDelete
  6. lawanyaaaa semuaaaa/ marsala tu mcm nais jekk ehemmm niena nk kawen dh keww

    ReplyDelete
  7. Suka semua kaler sbb cantikkkkkk

    ReplyDelete
  8. alaaaa igtkan tuan belog yg nak kawin taun dpn
    mengidam lah nak tgk tema ape hahaha
    tp seyes..cantik2 kaler2 semua tu

    ReplyDelete
  9. berkenan lak dengan Lucite Green dan aqua blue tu ... cantik .

    ReplyDelete
  10. sy suka scuba blue....cantekkkkkk

    ReplyDelete
  11. Comel2 tema tu boleh cari buat baju raya insyaAllah

    ReplyDelete
  12. Aquamarine tu cantikkkkk lembut je. tapi kami pulak suka pilih lari dari tema orang dok pakai. saje nak kelainan kononnya :p

    ReplyDelete
  13. Kaler suma cantik2 lah. Nina dah pilih ker kaler utk wedding nanti...ekekeke...

    ReplyDelete
  14. cantik-cantik semua ... rambang mata nak pilih ni ;)

    ReplyDelete
  15. baru je nak pilih suka yang mana ... tapi semua cantik, suka semuanyalah ;)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com