29 September 2015

Mak, Nak Kahwin!


Salam Readers..

Mak, nak kahwin ! Tajuk dah macam gatai plus tergedik nak menikah. Tau lah dah kerja tapi tapi kan duit nak buat majlis grand tak cukup lagi. Haha *verangan. Penah try cakap dekat mak sendiri Viral ni merebak di FB dan Twitter dan tahniah buat students tahun 2 Universiti Malaya kerana buat testimoni macam ni. Suka style prankkan mak-mak. Better kalau nak kahwin betol kena bincang dulu. Kalau belum baca sms/whatsapp mak, ibu, mama boleh baca 'sini' :)


Viral Mak, Nak Kahwin !


Nina dah try dan sangat kelakar sebab antara kami anak beranak no more secrets. Kalau belum cuba boleh hantar whatsapp sekarang. Yang dah kahwin jangan cuba-cuba tanya mak, tak pasal pengsan orang tua tu. Hihihi



Mak, nak kahwin ! versi blogger. Haha

23 comments:

Aisy Nasiha said...

Haha. Kelakar respons mak nina.. macam2 respons mak ya bila anak2 cakap pasal kawin ni. Patutnya kena jumpa depan2 n bincang kalau btl nak kawin ni.. xleh amik mudah dan just bgtau dgn whatapps je..

tiga lalat said...

kawen tu sonok kan mak, nak jaga perkawenan tu yg x sonoknyer ;p

Farah said...

Oh, benda ni social experiment ke? Baru tahu.

el said...

hahahah ada npk gak lah viral ni
cer viral tu kita buh kt kwn2 laki pulak
kahhhhhhhhh caner lah feedback tu lalala

izzeyda said...

sportingnya mak..

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. ini kelakar...

ehh.. tak pernah testing dekat my mom sebab dah pernah cakap time dolu2.. tapi, dia soh abeskan belajau.. bila habis belajau, jodoh pun habis.. T_T

aRz MoHa said...

tang last tak berapa nak paham....

ok ikan buntal tu lawak hehe

♥TheOnlyFarah♥ said...

Amboi kemain anak ngan mak nie yer... Mak nina sporting habis...hehehe

Dunia Zumal said...

Hehe, best gak kenakan mak kekadang tapi mama Zumal tak tahu WhatsApp ^-^

Zie Has said...

hahaha ... memang lawak, especially yang mak dia sampai menggigil tu :)

Zie Has said...

teringat dulu time baru habis study, baru jer kerja ... sebab ayah dah takde so call my abang la, call cakap nak kawin. terkejut dia, tak pernah pun dia tahu ada bf time study alih-alih nak kawin. tapi ni bukan prank, memang nak kawin. hahaha :p

Khai♥Rin : anies said...

hahahahah mcm2 la bebudak skrg ni

Raihanah Ahmad said...

comel mak melayan tu

Pha Is said...

macam lari tajuk je perbualan tuh..

Cik Ash said...

Hahahaha sporting mak.nina

Zie Has said...

kalau lelaki yang dah kahwin buat prank kat mak dia ... kecoh tak ingat nya :p

el said...

jom kita kawin nina
#taktaunakomenapadah
#haha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
he3
mak nina paham bebenor anak eh
propa lebeh :P
laarrriiiiiikkkkkkkkkkk

el said...

nina..nti kawin nak tema kaler ape
sure gempak kawin nina kan
xsabar plak..k.el jd pengapit bleh..haha

el said...

k.el kawin dulu baju gold taw..perghhhh time tu je lawo..haha

el said...

sapelah yg bertuah memiliki hatimu nina perghhhhh ayatttt kahhh

zai zamree said...

Sporting mak nina... Mcm kwn ²

Anonymous said...

Having read this I thought it was extremely
enlightening. I appreciate you spending some time and effort to put this article together.
I once again find mysellf personally spending a lot of time both reading and commenting.

But so what, it was still worthwhile!

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com