13 Sept 2015

Tempat Makan Best di AB Cafe Georgetown, Penang

Salam Readers..

Tempat makan best di Georgetown iaitu AB Cafe ! Penang memang syurga makanan dan sebut saja nama tempat makan mesti rasa nak serbu. Orang Penang sendiri pon tak sempat nak tawaf satu negeri. Hehe.. Sekitar Georgetown ada banyak cafe-cafe yang super duper cantik tertarik menarik tapi tak semua boleh dikategorikan halal. Jadi, lepas balik dari Ghost Museum, terus kak Sha bawa makan di sini ! Tadaaa...


AB Cafe

Gathering blogger.. eh bukan selfie sebelum makan


Sebelum ini, beberapa #bloggerutara pernah dijemput untuk review cafe ini. AB stands for Aini Bakker, pemilik cafe dan seorang fashion designer. Lepas ni kalau nak makan western boleh straight to AB Cafe. Meh layan menu petang yang kami sempat makan.


Big Boss Burger - RM 15.90 (pilihan Nina)

Spaghetti Meatball - RM 18.90 (kak sha)


AB CAFE
32 Jalan Argyll,
Georgetown, Penang.


Operation Hours :
3.00 PM - 11.00 PM


20 comments:

  1. Cantiknya cafe dia! Kenapa dekat Penang ni banyak sangat tempat yang best- best.

    ReplyDelete
  2. ok..kalau ke penang, tempat ni akan masuk list:)

    ReplyDelete
  3. Banyak gila kan cafe cecantik dekat Geogetown. Baru try beberapa tu pun tak amik gambar sgt sebab time tu stop blogging haih. Rugiii.

    ReplyDelete
  4. Sebelum ni pernah tengok entri #bloggerutara yang lain tentang cafe ni. Foodnya memang nampak menggoda :)

    ReplyDelete
  5. meatballll itu.. jom Nina kita p lagi =D

    ReplyDelete
  6. Besarnya burger.. Nampak sedap makanan..

    ReplyDelete
  7. Aktifnya blogger utara. Best tu gathering.

    ReplyDelete
  8. nyum~ nyum~ ... sedapnya berger dgn meatball tu :)

    ReplyDelete
  9. terasa lapar la pulak tiba-tiba ni :) ...

    ReplyDelete
  10. nanti nak ajak abe mkn sini lah

    ReplyDelete
  11. ooo depa pun sekali komen 2 pttlah

    nti k.el pun nak komen sekali 10 hahaha

    ReplyDelete
  12. jap nina..k.el xde nyawa dah ni..nak pi minum ayaq jap..take 5 ok..nti jpa balik

    ReplyDelete
  13. x jadi lah nina..tu baru baca whatsapp cp eyda murni nak bom..x aci lah nina...huwaaaaaaaaaaaaa

    nina diam2 sudah haha

    ReplyDelete
  14. Penang mmg syurga makanankn, standby fulus je......

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com