28 December 2015

Sebab Kenapa Followers Blogspot Hilang


Salam Readers..

Sebab Kenapa Followers Blogspot Hilang | Ramai blogger buat entri kenapa tiba-tiba followers di blog masing-masing hilang sehari ke sehari. Blog petai belalang macam aku pun terkena tempias. Followers dari 641 kini hanya 622. Bermakna blogger petai dah hilang 19 followers. 



Sebab kenapa followers blogspot hilang


Sebabnya ialah followers akan berkurang kalau blogger tak guna akaun G+ . Seeloknya tukar blog korang ke G+. Sayang kalau followers beribu tetiba Google delete blog. Lagi pun bagus juga Google buat macam tu kadang-kadang orang follow bukan baca pun blog kita. Info dari CP 



Dah lah bila nak bom blog orang tak habis dengan ROBOT. Grrr robot mana reti komen bengapnya. Blogspot ni angin kus-kus tak tentu musim. Penat kumpul followers je kan :)


8 comments:

Abam Kie said...

Followers abam statik je sejak seminggu. X de yg sudi follow back. Huhuhu...

Murni Alysa said...

sabor sabor kita bawa bertendang dulu..hehehe

Zie Has said...

baru tahu pasal ni ... penat lah siapa yang kumpul follower tapi hilang kan

Zie Has said...

my blog guna G+ sahaja ;)

Zie Has said...

banyak juga qty follower yang hilang tu nina

Siti Yang Menaip said...

wooo gitu ke reason nya.. tapi time ramai2 citer pasal followers tu CT tak online.. malam baru baca so x notice ada kurang ke tak =P

robot tu mmg kena pasrah je la..

Shahida Dzulkafli said...

Samalah.. Sakit pula hati dengan robot-robot tu...
Susah nak komen kat blog dah...
wargh!!!!

Kira Sakura said...

ohhh kena register G+ tu ek. hurmm ekceli tak suka G+ tu huuuu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com