24 January 2016

Majlis Perkahwinan Shazwan & Syuhada (Bride Side)


Salam Readers..


Kompang dipalu pengantin malu, malu bersanding si pengantin baru. Eh ni lagu ke pantun. Haha.. abaikan. Excited dan tumpang gembira ada juga kenduri dalam keluarga mak. Akhirnya 'adik wan' kawen juga. Itu panggilan masa kecik sekarang dah tak boleh. Beza umur setahun je pun panggil aku kak nina. Jatuh sahamku..



Dulu main kawin-kawin sekarang kawin betoi-betoi


Hari sabtu, 23 Januari 2016 bertempat di Banting, Selangor mereka dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan sendiri dan sekali lafaz sah bergelar suami isteri pasangan polis di JB ni. Majlis 'E-Day Shazwan & Shuhada' tahun lepas. Tak sampai setahun tunang. Yelah duduk jauh dari keluarga seeloknya dipercepatkan. Huhu.. Macam aku pulak lepas ni.


Tema pakaian sebelah pihak perempuan warna emerald dan sebelah lelaki biru gelap. Sekarang nak kawen pun bukan pengantin je ada tema, family pun ado. Paling tak sangka, pengantin bagi tahu kawan-kawan sekolah dia banyak dalam kenalan nina. Popular ke blogger petai ni. Meh layan gambar yang bercerita, tuan blog tak tahu nak taip dah.



Selepas majlis nikah 

Nasib tak ada orang silat
Pak Long dan Mak Long dah dapat menantu. Hehe

Who's Next? Jeng.. jeng
Dapnyeee nasi minyak

So sweet !


Selamat Pengantin Baru
Muhamad Shazwan Said dan Nurul Syuhada Azmi


6 comments:

Cik Ash said...

selamat pengantin baru buat kedua-dua pasangan ni semoga berbahagian ke akhir jannah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat psgn pengntin..

el said...

selamat pengantin baru semoga bahagia ke anak cucu

Hafiza AizZawa said...

Semoga berbahagia ke anak cucu..

izzeyda said...

semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..

Zie Has said...

tahniah buat pengantin ... seronok nina yer bila sepupu kahwin. pasni turn nina ke? jeng jeng jeng :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com