26 Jan 2016

Review : The Body Shop Mango Gift Bag - Shower, Scrub & Moisture Set

Salam Readers..

The Body Shop Mango Gift Bag - Shower, Scrub & Moisture Set | tuan blog kembali bersiaran, beli set mandian ni dari tahun lepas lagi. Entri basi dah, berjanggut nak update. Selalunya musim Krismas, mesti Body Shop ada SALE yelah untuk hadiah krismas. Bila godek-godek dalam website, ada banyak jenis gift bag perisa bermacam jenis buah-buahan.


The Body Shop Mango Gift Bag - Shower, Scrub & Moisture Set

Suka tengok packaging Body Shop sesuai juga di buat hadiah birthday kan


Apalagi tangan pilih mango. Memang nak try mango, mesti bau sweet dan bila sampai postage 23 Disember 2015 terus rasmi pakai. Ngeh.. ngeh. Dapat bag + krim mandi + scrub + krim badan cuma RM 70.01 incl gst dan delivery RM 10. Scrub bagi kat abam Napis, nak jaga kulit -_____- Gift bag ni sangat sesuai untuk kaki travel boleh jadi toiletries bag.


Scrub dan Moisture Cream


Jadi member Body Shop ni kalau iman tak kuat, tiap-tiap bulan habis duit beli macam-macam. Semua wangi-wangi. Kena kontrol nafsu membeli. Hehe.. Nak jadi member boleh ke Body Shop dan daftar, boleh collect point setiap kali shopping atau register untuk website, boleh beli online dan dapat barang free setiap kali beli. Nak usha boleh tengok di sini 'The Body Shop Malaysia

8 comments:

  1. untunglah mmg ahli the body shop..k.el dpt tp kena jd ahli dulu..huhu

    ReplyDelete
  2. bak mai pinjam kad boleh dpt diskaun ke beli situ

    ReplyDelete
  3. bertambah gojes lah miss nina pasni ekeke..
    mmg dah gojes pun kata si nina haha

    ReplyDelete
  4. Ini entry mengajak shopping Bodyshop ni. Adudududu. Bahaya! :D

    ReplyDelete
  5. nak pergi intai2 the body shop ni boleh beli gak nanti hahhahahaha

    ReplyDelete
  6. body shop memang wangi kan, especially bau buah ... rasa macam nak makan :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com