21 Jan 2016

Top 10 Pengomen Blog Tahun 2015


Salam Readers..


Kejap je dah nak masuk bulan Feb kan? Tak lupa buat mereka-mereka yang rajin drop komen di blog ni tanpa jemu walaupun ada halangan dari robot. Tahniah buat Anies tahun ke 3 tak lupa Kak Farah dan Zumal, tahun ke 2 menjadi top komen . Terima kasih juga buat mereka yang tak tersenarai, ada masa In Shaa Allah buat Giveaway lagi. Nampaknya tahun ni kena buat kad raya lebih sikit untuk kengkawan blog yang selalu singgah tu. Sudikan diri berkenalan dengan "Top 10 Pengebom Tahun 2014" :)





Diminta tinggalkan Nama, Alamat dan No. Fon ke ahmad.noramanina@mattel.com . Buat 2 orang ahli PBU bagi hadiah time event jelah jimat postage . Hehe



17 comments:

  1. tahniah buat yg tersenarai!! ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Kena rajinkan diri komen di sini..

    ReplyDelete
  3. ala bila giliran kak ekin nak tiba ni

    ReplyDelete
  4. Ramai yang aktif komen.

    Ini baru komen kedua saya di blog ini.

    Semoga blog ini lebih maju lagi.

    ReplyDelete
  5. makjem tak masuk list lagi...
    kena berusaha bersungguh nak masuk list ni tahun depan

    ReplyDelete
  6. mrk mmg peramah dik non ... hehehee

    ReplyDelete
  7. Kulihat namaku terselit di situ hihihi

    ReplyDelete
  8. x sabar x sabar nak dpt adiah dr miss nina

    ReplyDelete
  9. ni sure dpt adiah dr Hatyai kan huhu haha

    ReplyDelete
  10. x sabar jugak nak bergambar time dpt adiah tu nanti
    wakakakaka

    ReplyDelete
  11. waa kalau rajin komen sini ada hadiah ek :) baguih2! :D

    ReplyDelete
  12. eh tak sangka teratas sekali ;) ... tq nina. tq sebab rajin booomm my blog :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com