1 January 2016

Tahun Baru 2016


Salam Readers..


Selamat tahun baru 2016 ! Semoga segala urusan pada tahun ni dipermudahkan Allah. Tahun lepas rindu juga sebab banyak kenangan manis. Malam tahun baru tertidoq baq hang, tak sempat nak pi tengok bunga api. Tahun ni tak buat azam kot sebabnya hanya 2 list untuk "Azam Tahun Baru 2015" yang dapat capai lagi 4 azam ke laut especially nak hapdate blog on time. Siapa spesies macam aku sila komen. Hahaa







Part cara kerja tahun ni still kena buat schedule dan gua kaki tidoq. Pantang ada masa memang membuta. Dah tak sama macam "Misi Cara Bekerja Tahun 2015" . Untuk cuti lebihan dari tahun lepas dah guna kesemua, gaji naik tapi kerja berlambak. Demi semangkuk nasi ku sanggup simpan duit. Tahun ni kena lebih menyimpan sebab nak travel dan rajin dah bawa bekal ke pejabat. Tepuk tangan untuk tuan blog ni. Anda bagaimana? Acece..




9 comments:

alia farhan Said said...

Jom la pakat bawak bekai noks

Zie Has said...

rajin simpan duit sebab nak simpan untuk 'kenduri' nanti hehe ;)

Zie Has said...

thumbs up untuk nina sebab rajin bawa bekal :)

Zie Has said...

anyway ... selamat tahun baru nina :)

Siti Yang Menaip said...

happy new year Nina =)

LYAfrina said...

selamat tahun baru..smoga dipermudahkan sgalnya

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah dengan azam 2016...
Semoga momentum tu maintain sampai hujung tahun....

Kira Sakura said...

takde azam taun ni. just berdoa moga sentiasa bahagia, murah rezeki, dapat rezeki yang berkat dan dipermudah segala urusan.

ehhh tu hari2 kot doa sepanjang masa hihihii

Qaseh Vee said...

baa bekal lagi jimat dan sihat ... heh heh heh

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com