31 October 2016

Tahniah Pengantin Ieja & Blogger Zulhilmi Tempoyak !


Assalamualaikum Readers..


Musim pompang pompang kepuk pok pang pok. Ermm lantak lah janji bunyi kompang . Hahaha.. Paling annoying bila upah DJ yang kerja cakap tak benti. Nasib kenduri sepupu makcik pakcik suka ambil DJ yang sama, mainkan lagu dan layan permintaan aku nak karok free sepuasnya. Kah kah. Musim kawen-kawen kembali lagi penghujung tahun ini. Dah macam DJ kan?



Ieja dan Ninie satu kolej dulu. Dah ada anak sorang pun. 2 orang ni bersuamikan tentera. Hahaha



Manusia hanya merancang, tuhan yang menentukan. Plan nak konvoi bawak gundik-gundik pagi Sabtu lepas tapi last minit tak jadi disebabkan hal yang aku tak dapat elakkan malam deepavali lepas. Sadis jugak lah tak dapat pi kenduri geng asrama zaman kolej. Siapa sangka gadis kasar tup tup dah jadi bini abang askar. Woahh 😍 👰



My collegemate, housemate. Gadis-gadis utara kecuali si tudung biru . Nasib gundik 2 orang berjaya jugak escape p Kangar



SELAMAT PENGANTIN BARU ROSNIZA RAMLY & FAZLIZAM MAHABIB 🎊




Lagi sorang pengantin tak lain tak bukan blogger fames "Zulhilmi Tempoyak". Tekejut bila dapat tau dia abang kawan satu kolej. Raya tahun ni baru perasan gambar raya depa adik beradik. Hahaha.. Kelakar pulak kawan dengan adik tapi tak tau. Si adik punya gelakkan aku. Buat Zulhilmi, jodoh dia sampai dulu walaupun kami ni lahir sama bulan dan sama tahun 🙈 Nina keluar tengok dunia 23 hari sebelum dia. Haha




Muka & nama bini masih menjadi tanda tanya. Haha



SELAMAT PENGANTIN BARU ZULHILMI ZULKEFLI & PASANGAN




Al-fatihah juga buat Zulhilmi yang baru saja kehilangan ayah. Apapun, hampa jangan sedih. Allah dah gantikan seseorang. Maap ini bukan entri bodek tau..
 
 

17 comments:

MisDiarios said...

Yooo abg zul dh kawin alhamdulillah

Ahmad Hasif said...

musim kahwin skrg ni.. bnyk dengar palunan kompang ni...
selamt penganti baru buat mereka yang baru mendirikan rumah tangga.. :)

dear anies said...

barakallhulakuma...

Murni Alysa said...

Alhamdulillah..selamat pengantin baru

Mrs. A said...

Tahniah! buat Zulhilmi Tempoyak dan pasangannya semoga kekal bahagia hingga ke Jannah.

Jari Manis said...

Zulhilmi tempoyak? Patutlah nama cam familiar sbb baru ingat dia pernah tggalkan komen kat blog sis. Tahniah dah kawin

Adam said...

"Musim pompang pompang kepuk pok pang pok.", saya suka ni.

I'll read later.

Husna Rahman said...

haha baru wish tadi...once again tahniah!

Time Traveller said...

Semoga ceria bahagia hingga ke syurga :D innalillahi wainna ilaihi rajiun... Semoga ayah pengantin lelaki di tmpt kan di dalam syurga amin

aswadz said...

dah kahwin ye zulhilmi. tahniah dan selamat pengantin baru. juga nak ucapkan takziah diatas kehilangan ayah nyer.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh.. mcm rasa dok baca dia prepare utk kwn..rupanya diri sndiri ea..heheh.. tahniah buat mereka.

hainom OKje said...

Tahniah buat semua pasangan pengantin.... honeymoon le lepas ni ye nampaknya hihi....

Si Zul tempoyak tu yo yo 'o je, konon nak tolong kawan dia siapkan persiapan perkahwinan padahal dia yg kawen...
Dah agak dah haha....
Alfatihah untuk ayahnya...

nohas said...

tahniah Zulhilmi..selamat pengantin baru..
cantik & sweet pilihan warna dua2 pengantin..

Cik Yaya said...

selamat pengantin juga buat mereka.. =)

ayunie ramli said...

haa kata dah si zulhilmi yg nak kawen. hihi. thniahhhh

LYAfrina said...

alhamdulillah

Kira Sakura said...

musim kenduri dah mula. hihihihi.

tahniah buat para pengantin. moga bahagia hingga ke syurga Allah

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com