29 October 2016

Trend Bunga Tangan Pengantin


Assalamualaikum Readers..


Gambar Trend Bunga Tangan Pengantin | Musim kenduri menjelang kembali. Macam musim durian kan? Kah ! Bila musim angkat kuali ni, mesti ada kenduri kengkawan. Yes, memang full sampai tahun depan tapi bukan semua boleh pi. Tak dapat ambil berkat, ternak lemak banyak-banyak. 




Bunga tangan kenduri kawan



Salah satu penyakit aku sejak dah pandai buat bunga tangan untuk majlis kahwin kawan ni bila terjah ke kenduri mesti tengok pengantin tu bawa bunga hidup atau plastik. Haha.. Jahat mata ni, sebenarnya upah buat bunga tu lagi mahal dari beli bunga hidup di kedai


Serius bab ni pengantin kena rajin pi survey setiap kedai bunga sama ada owner tu reti atau tak order bunga import atau straight dari Cameron. Bila dah berkenan, bayar duit, buat order dan bunga akan diorder. Dapat la fresh flower sehari sebelum majlis tu. Heee






10 comments:

dear anies said...

dari dulu sy suka yg bentuk bulat..comel

nohas said...

cantikk...
boleh buat bisnes mcm ni..

Jari Manis said...

Pandai buat sendiri? Wowww

Time Traveller said...

Extra bajet boleh tempah gubahan bunga tangan ni hehehe..

hainom OKje said...

Cantiknya Nina.....
Dulu masa hakak kawen tak kisah pun ni semua. Ikut mak andam sediakan apa huhu....dulu mana ada blog mcm ni. Tau nak kawen jer haha...

zai zamree said...

cantik2...simple ja

Pha Is said...

ni nk main baling2 bunga la nih.. hahaha

Cik Yaya said...

cantik kan...
hmmm

LYAfrina said...

lya suka tulip.... simple..

Kira Sakura said...

semua bunga tu nina buat ke? cantik

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com