28 October 2016

KFC Sambal Rice Bowl


Assalamualaikum Readers..


KFC Sambal Rice Bowl Sodappp | Dah penah try makan? Setakat ni kalau ke KFC, mesti pilih rice bowl dari ayam sebab 2 kali makan ayam kepci balik rumah mesti beri-beri. Itu yang tak tahan, ayam tak masak ke ayam tua pon tak tau lah. Hehehe 😂



KFC Sambal Rice Bowl hanya RM 5.50



 
Setakat ini puas hati makan, nasi dan ayam pun banyak, makan panas-panas, harga pun murah dari snake plate 🐍 ! Snake sangat 😌 sebab buat bontot cium mangkuk tandas. Haihh. Al kisahnya, harini nak pi tukar IC yang muka zaman budak hingus, opcos preehair ! Sekali tengok pintu kunci, takkan semua staf cuti deeepavali awal kot. Rupanya rehat dorang panjang. Ada 20 minit lagi sebelum JPN buka marilah membawa perut ke KFC berdekatan.


KFC treat yo


Sesapa yang belum cuba, terjah ler KFC. Makan dan makan. Sebab jimat sangat bak kata Pak Jibby, jimat selagi boleh. Eh? Jimat ler cuma RM 10.30 tambah milo ais. Hihi



11 comments:

MisDiarios said...

wuuuuu sedap eh ok ok nti nak try laa :D

el said...

kfc ni sebulan sekali mesti kena makan
tp sllu amik hat family set punya
yg ada cheese ke sambal ke belum torai lagi

Shahida Dzulkafli said...

Nasi tak pernah cuba lagi..
Kak sha suka Lil' Cheezy Wrap..

Nina.. GA kak sha masih berlangsung...
Jom joint..
http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

dear anies said...

sy suka potato loaded...yg nasi ni sambal dia mcm pelik laaa x tau kenapa

♥TheOnlyFarah♥ said...

nyummm2...bila nak belanja..=D

Jari Manis said...

Dah lama x masuk kfc nih

Time Traveller said...

Biasa kalau nak cepat mmg masuk drive thru kfc amik nasi ni.. :P

hainom OKje said...

Belum pernah try yg dlm bowl cenggini. Kurang suka hambik nasilah Nina kalau ke KFC ni

zai zamree said...

k.zai suka gak sbb sambal dia pedas2

Cik Yaya said...

yaya suka makan load potato bowl je...
heee mmg sedap+kenyang+murah ^o^

Kira Sakura said...

wow. murah ek. ok boleh la nak cuba nanti ni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com