1 Nov 2016

Shell Out @ Shell'n Bukit Jambul, Penang

Assalamualaikum Readers..


Shell'n Bukit Jambul Penang | Makan Shell Out Di Penang | Shell Out Sedap | Akhirnya berjaya juga terjah salah satu restoran Shell Out di Penang ni. Dah lama nak try makan tapi tak tau nak makan di kedai mana, tak silap dalam pulau ada 2 tempat makan. Sesapa yang mai Penang harus terjah sini, asal mai Penang ja cari nasi kandaq. Hahaha


Shell Out di Shell' N Penang, sedap hingga licin

3 Blogger mencari makan lewat malam. Haha


Maka misi mencari kedai Shell Out ni pada malam sebelum Deepavali. Nasib Zaf tau jalan, mak drive saja. Makan bertiga dan kami pilih set untuk 2-4 pax. Harga pun berpatutan, cuma RM 60 sahaja dengan nasi dan air (lain harga) = total makan bertiga cuma RM 67. Memang sedap makan panas-panas, pedas-pedas manis gitu. Ketam yang besar, jenuh nak habiskan. Memang puas makan ! Terliur taip entri ni. Alahai 😂


Shell Out memang terliur

Menu Shell'N


 SHELL' N BUKIT JAMBUL PENANG


Kompleks Bukit Jambul,
3A-06-01, Jalan Rumbia,
11900 Bayan Lepas.


  Lokasi terletak bersebelahan dengan Alora Hotel, Bayan Baru. Kedai makan Shell N berada di bangunan sebelah Alora Hotel. Sederet dengan kedai nasi kandar

16 comments:

  1. lorhh so sedap..temptin' nau nau

    ReplyDelete
  2. Blogger yg 3 orang to cantik.
    Saya nak downlod boleh ke?

    I need the names too.
    Will it be ok with u?

    ReplyDelete
  3. uiiihhh sodap nyerrr lapo la plak wpn da lunch ;-)

    ReplyDelete
  4. La dekat je ngan ofis k.el..nti nak p terjah..menu ayam ada x?

    ReplyDelete
  5. Salam..
    so far tak pernah makan style macam ni.
    in trend betul sekarang ek.

    ReplyDelete
  6. sdpnya tgk..sni dlm rm 25 utk 2 org..mmg best..

    ReplyDelete
  7. alahai mlm tu klu pokcik tak diserang gatal2 akak dah ikut dah..huhuhu

    ReplyDelete
  8. eh, saya rasa saya lalu kot bayan lepas nih, masa nak gi batu maung hari tuh

    saya pun kat penang cuti deepavali hari tu ;)

    ReplyDelete
  9. Hari tu hakak baru bershell out Nina. Tp kat rumah ajelah. Rasanya kena buat lagilah. Kali nak letak kerang, kupang pulak...
    Ok jugak harga dia tu.... tak payah penat masak kan Nina..

    ReplyDelete
  10. rate tu kira murah dgn tempat dia yg nmpk bersih

    ReplyDelete
  11. ni mesti baru buka.. zaman dok usm dulu rasanya xde lagi shell2 ni semua.. hahaha

    ReplyDelete
  12. belum prnah ber Shell Out lg..menarik mkn secara berjemaah mcm ni..

    ReplyDelete
  13. Awesome! area bukit tambun pun sedap! murah pulak tu..

    ReplyDelete
  14. murah la tu. nak pulak kalau share bayar kan.baru dua puluh ringgit lebih je sorang

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com