31 August 2016

Burger Syok MCD


Assalamualaikum Readers..

Review Burger Syok MCD | Burger Syok MCD Sedap | Sehari sebelum masuk bulan September, marilah pekena Burger Syok Mcd ni. Iklan kat tv hari-hari dok ulang tayang berapa kali. Telan air liur dan harini drive thru sebelum balik ke ofis.


Burger Syok McD


Since McD keluarkan iklan baru menggantikan Burger Rio de Janeiro yang dah balik Brazil baru terjah Mcd, kalau takda burger baru jangan harap nak masuk. Bagi aku, burger syok ni memang syok ! Burger ayam yang sedap, lembut dan sos pun ngam-ngam kena dengan tekak.  


Burger Syok Mcd memang syok ! RM 14.99

Iklan Burger Syok Mcd yang buat teringin nak makan

20 comments:

Siti Nurzafirah said...

burger rio de janeiro tu tak sempat rasa.. tau2 dah habeh promo

Maman Reen said...

Dua kali dah baca bloggers update entry tentang Syok ni. Buat nafsu makan Reen makin memuncak-muncak.. Sedapnya!

Cik Ash said...

satni masuk blog zaf terliur dah.. lagi2 bertambah nak makan burger ni

alia farhan Said said...

Nampak menarik😍😍😍

aswadz said...

Ish... tak pernah tengok pun iklan ni. hari ni baru tau.

Cik Yaya said...

salam..
yaya singgh juga layan foodporn kat sini..hehe
bru mkan ri tu juga burger ni..ada rasa pedas..huuu
bole thn la..yaya lg suka GCB ^o^

Cik Yaya said...

lupa nak habaq kat cik nina..
yaya tag awk dlm 1 segmen..hehe
sajeeee..tetibe teringat kat cik nina..yg aktif INSTA ni
tu yg tag tu.. =p jgn mara naa

ZULHILMI TEMPOYAK said...

mohon belanja.

Aisya사쿠라♥ said...

But... Saya peminat tegar kepciii :P

E'in said...

e'in suke beger nie.. mmg sedap gilossss

Kira Sakura said...

dah lama tak masuk mekdi hukhukhuk

dear anies said...

XDAN NKTRY BURGER NI HARI TU WPN RESTO NI BLKG UMAH JE HEHEHE

Anonymous said...

whoah this weblog is excellent i love reading your articles.
Stay up the great work! You understand, many persons are looking around for this information, you can help them greatly.

Anonymous said...

Thanks to my father who shared with me about this webpage, this
webpage is actually amazing.

Anonymous said...

There also are plenty of locations on the island
to surf.

Anonymous said...

I love reading a post that will make men and women think.

Also, many thanks for allowing for me to comment!

Anonymous said...

I like this internet site because soo much utile stuff
on here :D.

Anonymous said...

Hi there mates, its wonbderful article about teachingand completely defined, keep it up all thee time.

Anonymous said...

I think the admin of this web site is truly working hard in support of his web page, for
the reason that here every data is quality based information.

Anonymous said...

Yep, there are some great SEO visuals out there; it was fun to pull them together.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com