22 Aug 2016

Happy Birthday MN

Salam Readers..

 
Siapakah orang yang dimaksudkan? First time beli kek untuk lelaki. Mulanya nak buat surprise, order kek senyap-senyap, last-last mamat tu tak mai kerja pulak. Rosak susu sebelanga program. Kek terpaksa simpan keesokkan hari dan Nina minta kek COD ke ofis tapi sayang kek senget 😂


Kek birthday dah senget | Chocolate Indulgence Cake (2.5kg) - RM 75


Anyway, dah selamat kek dikorbankan. Makan banyak tapi tak muak. Suka kek buatan Hana, puas hati makan banyak. Ini saja yang dapat bagi, hadiah dah bagi awal-awal lagi balik dari travel. Kalau korang tak mampu nak belikan hadiah. Boleh whatsapp macam ini 😆 

Motif? jangan ajar diri beli hadiah mahal-mahal
 
 
Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 25
buat Mohamad Nafis B. Mohamad Yusoff
22 Ogos 1991


Semoga menjadi anak yang baik buat mak tersayang
Menjadi adik dan abang yang tak garang buat Naqib & Suraya
Dan semoga panjang umur, murah rezeki & berjaya dalam hidup.
(jangan tanya bila nak kahwin 🙈 boring)


Sesiapa stay area Seberang Jaya, Prai & Seberang Perai Selatan berminat nak order kek boleh try contact dan COD je :

 
Marissa Hana
018-466 7781
*macam-macam jenis kek homemade ada, boleh tengok di FB - Marissa Hana

9 comments:

  1. Senget pun senget la nina...janji sedapppp

    ReplyDelete
  2. Jauhlah pulak kalau nak order.....

    ReplyDelete
  3. so sweeeeeet..kek lerrrr bukan kome hahahaha

    ReplyDelete
  4. happy besday buat nafis.. sama baya dengan adik kak ekin umur....

    ReplyDelete
  5. hepy belated besday nafis. moga korang berdua cepat2 menikah. aminnnn hihihihi

    ReplyDelete
  6. When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox
    and now every time a comment is added I get four emails with the exact
    same comment. Perhaps there is a way you are able
    to remove me from that service? Many thanks!

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com