14 Dec 2016

Bayaran Kompaun Lesen Memandu 2017


Assalamualaikum Readers..

 
Kadar Bayaran Kompaun Lesen Memandu | Tinggal berapa minggu saja lagi kita nak tinggalkan tahun 2016 yang penuh dengan kenangan. Banyak kenangan manis tahun ni. Sayang juga nak tinggal. PERINGATAN buat orang yang ada lesen memandu, jangan kerana dapat BR1M, duit terbang kerana JPJ. Hahaha.. Ingat birthday ingat lesen mati 😉


Bayaran Kompaun Lesen Memandu


Nasib tahun 2018 baru lesen mati. Yang mana mati tahun depan tu, prepare duit sesiap. Tak sanggup nak bagi duit kat JPJ disebabkan kelalaian diri sendiri. Kalau ada lesen B2 dengan D dah melayang RM 250 kan? Haa pi tengok lesen korang masing-masing, sama-sama kita jimat 😃


9 comments:

  1. ada bgs juga bla JPJ buat undang2 renew lesen ikut tarikh lahir... sng nk ingt...kalu x igt tu, nmpk nyer 3 kali jumaat laa tu hahahaa

    ReplyDelete
  2. thun depan mati da la..adei..xmo siap duit..xpe..buat sebelum mati xpe kan..huuu

    ReplyDelete
  3. Mrs. A punya May tahun depan baru expired.
    Itulah jangan lalai kerana kelalaian itu mahal harganya :-(

    ReplyDelete
  4. bahaya ni... kadang2 asyik lupa je memanjang...

    ReplyDelete
  5. dah la harga minyak naik.. hmm..

    ReplyDelete
  6. lesen luput pun bukannya effect tambah risiko kemalangan pun.. hmm.. banyak lagi bnda yg boleh dikuatkuasakan yg boleh membantu kurangkan risiko kemalangan jalan raya, tapi yg nk membebankan rakyat jugak yg dipilih.. hmm..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com