30 Jan 2017

Aiskrim Urban Artisan. Co @ Nagore Square, Georgetown, Penang

Assalamualaikum Readers..


Urban Artisan. Co, Nagore Square, Georgetown | Makan aiskrim Urban Artisan. Co yang menyediakan empat jenis perisa aiskrim cone setiap minggu . Jadi ada minggu-minggu tertentu dorang akan tukar flavour aiskrim dan update di dalam IG dan FB. Aiskrim homemade tanpa menggunakan krim. Memikat hati sebab rasanya tak seperti aiskrim biasa yang manis dan berkrim. Orang diet sesuai terjah sini.



Setiap bulan boleh try perisa baru percuma !!


Japanese Black Sesame X Flaming Red Velvet (Left) - RM 12.90 + Refreshing Green Apple X Purple Dream Grape (Right) - RM 12.90 = RM 25.80 (no GST)

Sedap katanya, perisa epal

Urban Artisan entrance. Nampak mural art nyonya situ lah kedainya



Di Urban Artisan, aiskrimnya soft serve, kalau dah beli kena makan cepat-cepat sebab mudah cair. Harga bagi 1 perisa adalah lain dari perisa campuran tapi masih lagi affordable. Kalau singgah ke Penang, jangan lupa masukkan dalam list JJCM 😃




Jalan Nagore ni banyak mural art

Dapat bawa kawan KL jjcm 

Bukan boyfriend ok tapi anak sedara. Untung muka macam Pierre Andre. Haha



URBAN ARTISAN. CO :
 NAGORE SQUARE
CAMPBELL STREET (coming soon) 


Dibuka setiap hari
Jam 11.00 AM - 11.00 PM

122-C, Nagore Square 10050 Georgetown Penang
&
26, Campbell Street, Georgetown


Official Instagram :
@urbanartisan_official


Official Facebook :
Urban Artisan Official


21 comments:

  1. heee.. bawak anak sedara jadi bodygurad ea ? hee

    ReplyDelete
  2. heehhe,ingat tadi boyfriend,anak sedara dah baya mak sedara kan,confius itew baca tau.huhu

    ReplyDelete
  3. Serious best..
    Seronok tengok korang jalan2 sambil pergi tempat makan best..

    ReplyDelete
  4. pierre andre..biar betik hahaha

    ReplyDelete
  5. wahh..menarikk..tapi harganya..huhuhu..
    nak repeat Penang..byk tmpt menarik + JJCM..

    ReplyDelete
  6. Huhuuhu... harga dia tu nak nanges Mrs. A tengok

    ReplyDelete
  7. kalau ada org belanja laaaagiiii sedap hehehe

    ReplyDelete
  8. adehhh, tak jumpa plak benda nih, kena dtg penang lagi nih hehe

    ReplyDelete
  9. belanja lah k.el mkn aiskim ni plak

    ReplyDelete
  10. Menarik ni.. kat kuantan ada jugak kedai aiskrim...
    kalo singgah ktn try lah KRIM by Kula Cake

    ReplyDelete
  11. warna dia cantik. macam fake pun ada hihihi

    ReplyDelete
  12. bestnyerrr...
    tp askem tu lg menarik perhatian yaya sbnrnyer...haha
    sedap ke??

    ReplyDelete
  13. sedapnya aiskrim dah la puasa hari ni aduhhh la cubaan

    ReplyDelete
  14. bawak awek mai dating sini mesti style.. hehehe

    ReplyDelete
  15. mohon tengok tarikh komen saya tu, hari lain-lain okey.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. hehe ...ni kalau pergi penang..xsinggah xsah ni..

    ReplyDelete
  17. x prsn plak urban artisan time p penang dulu. kalau tau, mesti singgah

    ReplyDelete
  18. Akak terliur eskrim tu..plss nina banjer

    ReplyDelete
  19. Menariknya aiskrim dia!! Siqah nak sangat pergi Penang! Banyak tempat menarik dan makanan sedap! One day, Insyallah :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com