18 March 2018

Kenangan CNY 2018

Assalamualaikum Readers 😁

CNY 2018 Si Staf Baru yang meriah dari sebelum ni. Cerita basi dah, orang lain dah taip entri CNY aku je tak, tak sempat nak update, bila dah rasmi bantal baru terus update 😅😅 24 Feb lepas, bos lanje staf lunch di Light Hotel, Seberang Jaya. Bertuah badan.


Feeling Alicia Keys . Sebenarnya ngantok ni dah makan 3x round

Last round rasa sengkak perut dan pernafasan. Maceh bos untuk lunch treat 

Sedap bantal ni, nasib bangun Subuh.. Haha


Sebagai staf baru memey tak harapkan apa pun dan tak confirm lagi. Lama tau 6 bulan uoolsss tapi bos manyak baik hati kasi angpau, lunch company, bonus, cabutan bertuah. Hmm bahagia 😍😍 


4 comments:

nohas said...

Wahh..tahniah..nmpk banyak iklan Das Abdul ni, memang best ya bantalnya...style bantal hotel..lembut & nyaman..

dear anies said...

#1 pic : lupa diri hahahahaha

Warisan Petani said...

Untunglah dapat majikan okay

Nina Mads said...

Nohas : best bantalnya lembut.. letak kepala memang hanyut

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com