19 March 2018

Birthday Treat Boat Noodle @ Sunway Carnival Mall


Assalamualaikum Readers 😃


Birthday Treat Boat Noodle @ Sunway Carnival, Seberang Jaya | 2 hari sebelum birthday, Nina dah belanja anak buah. Lama kami berdua tak makan Boat Noodle jadi bila tengok ada menu baru terus ON 😆😆


Orang Siam tak sah kalau tak makan pedas. Hujung tu menu baru Prosperity Yum!

Best partner makan2 tapi orang sebelah senang gemok. Haha


Apa menu baru tu? Nama Prosperity Yum, rasa macam nak jilat mangkuk sebab sedap. Engkau Nina kalau bab makan no 1, tidur no 2 bab lain belakang kira. Gumbira dan bahagianya hidup dan badan tak gemok 😅😃 


Happy Birthday Lokman Bin Khodziri
Dah 24 tahun dan semoga kuat, tabah. Kaka doakan semoga urusan dipermudahkan Allah. Alhamdulillah dah kerja. Lepas ni kena berdikari. Parents nak balik menetap di Surabaya. 


Total makan berdua : Harga Boat Noodle tak banyak berubah


1 Yum Mama - RM 8.96
2 Chicken Thai Rice Noodle - RM 3.76
Beef Thai Rice Noodle -RM 1.88 
1 Prosperity Chicken Thai Rice Noodle - RM 1.88
1 Beef Springy Noodle -RM 1.88
2 Thai Iced Green Tea - RM 16.04
1 Thai Iced Lemon Tea - RM 8.02


SUBTOTAL : RM 42.42
SERVICE CHARGE 5% : RM 2.12
GST 6% : RM 2.67
TOTAL : RM 47.20


Seorang yang manja tau. Bukan semua orang sondol. Ini namanya student lepak Starbucks bukan buat asiment 😑



10 comments:

galaksi viral said...

Wah, sedapnya makan boat noodle kak. hihi. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah ada menu baru ea..

yui takde geng makan ni
mak suka roti je

adik mmg tak minat. hahah

E'in said...

alaaaa dah lame tak makan boat noodle..

Raydah said...

i love boat noodle

hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Pha Is said...

dah lama teringin nk bawak family ke boat noodle kat situ..

Mrs. A said...

Happy belated birthday Mrs. A ucapkan.
Boat Noodle kat Seremban Prima selalu penuh hahahaa...

nohas said...

belum pernah makan Boat Noodles ni...semuanya ada noodles..

dear anies said...

bleh tahan mahal jg iced green tea ye....


p/s HBD lokman!

Nina Mads said...

Pha Is : Nanti ajak bini p makan hahaha

hainom OKje said...

Hari tu pun baru makan boat noodle dgn anak.
Untunglah ada makcik yg single pas tu banyak duit. Senang nak pau hihi...
Happy Bezday Lokman

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com