22 March 2018

Lunch @ Secret Recipe Autocity Juru

Assalamualaikum Readers 😃

Lunch Di Secret Recipe Autocity Juru | Buat yang pernah sampai utara, Autocity ni pit stop untuk ternak lemak sebelum gerak balik KL (raya season). Tempat ternak lemak sebab banyak resto boleh pilih 😆😆 Hehe..


Secret Recipe dengan menu telan air liur.. Haha


Promosi di Secret Recipe, menu hanya RM 18.90 free air jadi Nina plan belanja kengkawan lama yang banyak beri tolong itu ini. Cewahh. Tak sure promosi tu ada lagi ke tak tapi kek flavor baru banyak 😋😋


Harga for 3 of us :

1 Choco Brulee - RM 11.13
1 Set A (Koayteow Sup) -RM 16.89
2 Set B (Nasi) @ RM 18.77 - RM 32.54

Service Charge 10% - RM 6.56
GST 6% - RM 4.33

SUBTOTAL : RM 76.45


*makan sekali sekala di SR ni boleh pejam mata, kalau tiap-tiap bulan kopak purse


5 comments:

nohas said...

Alhamdulillah..belanja kawan2..

dear anies said...

pegi hari sinin laa buy 1 free 1 hehehe

Nina Mads said...

Nohas : Alhamdulillah murah rezeki

Farrah MF said...

Huhuhuhu by the time sampai entri ni perut akak dah berlubang lapar

hainom OKje said...

Hihi... apalah sangat Rm76 henggit kalau banding persahabatan ye Nina...
Teringin pulak nak makan kek haih...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com