29 March 2018

NEW Starbucks Macadamia Cocoa Frappuccino Chip

Assalamualaikum Readers 😃

Starbucks Macadamia Cocoa Frappuccino Chip | Dengar pun sedap apatah lagi kalau dah minum separuh mesti puas. Suka betul kunyah-kunyah taburan kacang macamdamia. Kenapa lah limited edition 😑


Starbucks Macadamia Cocoa RM 22.60

Juling mata tengok macam best air rama-rama tu haha


Ada 3 perisa baru untuk dicuba dalam bulan Mac, tak sure promotion sampai bila. Wajib try semua sebelum habis promosi. Hehe. Kalau rajin topup card seronok lah sebab tak payah keluarkan duit 😅😅


Alhamdulillah rezeki tahun ni


2 hari lepas, sign surat confirm walaupun tak cukup 6 bulan lagi ☺☺ Boleh lah coti-coti.. Maaf lah tak sempat nak pos hadiah top komen, driver ofis busy hantar barang. Kesian nak minta ke pejabat pos.


11 comments:

E'in said...

dah cube jugak haritu, memang sedap!

tahniah nina sebab dah confirm.. :)

Ann Ishak said...

alhamdulillah, tahniah

dear anies said...

poket pun sm juling hahaha

Farrah MF said...

Congrats, Nina! Happy for you.
Aduhai, tergoda tengok air sedappppp!

nohas said...

Alhamdulillah, tahniah...telan ailio tgk drinks tu semua..sungguh lazat & mewah..

Maryam Afifah said...

Dah try jugak macademia cocoa tu. Sedap :)

Mrs. A said...

Alhamdulillah.
Tahniah!

Nina Mads said...

E’in : Sedap sampai minum berkali. Terima kasih 😊

Nina Mads said...

Mrs. A : terima kasih 😁

Nina Mads said...

Nohas : Terima kasih.. yaa sedap kacang tu

Nina Mads said...

Farrah MF : terima kasih akak.. tulah dah habis promo

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com