26 Mar 2018

Makan Sedap @ The Table Penang

Assalamualaikum Readers 😁

 
Tempat Makan Sedap di The Table Penang | Spaghetti Buttermilk Chicken memanggil-manggil, nasib tak melambai dalam mimpi.. Hahaha. Kalau orang luar Penang, mengidam la ko 😅😅 Bisnes orang kita, sapa lagi nak support khen khen.


Spaghetti Buttermilk Chicken oh oh sedap


Boleh tengok entri ni "Dinner @ The Table" . Kalau ikutkan banyak lagi menu best-best, tiap bulan usha IG 😅😅 Bila dah usha tu, terliur la jawabnya. Hantu cheese kalau mai Penang, masuk dalam list okay.


1 Chicken Grill Black Pepper - RM 15
1 Chicken Buttermilk - RM 17
1 7up - RM 5
1 Ice Honey Lemon - RM 7.50

TOTAL = RM 44.50

*Harga tak berubah, makanan tetap sedap dan no gst

6 comments:

  1. terliur nya, sabtu ni nak ajak suami pi hehe

    ReplyDelete
  2. Spaghetti Buttermilk Chicken tu mengancam sungguh.. Terliur dibuatnya..

    ReplyDelete
  3. sedap..spageti & cheese..
    takde gst & service charge tu yg best..

    ReplyDelete
  4. Akak tertarik dengan spaghetti buttermilk chicken tu :)

    ReplyDelete
  5. Ha a... org kita meniaga kenalah supportkan kalau tak sapa lagi nak support.
    Menarik jugak menu menu dia tu Nina... harap kekal lamalah hendaknya...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com