14 November 2018

NEW Starbucks Caramel Cinnamon Cookie Latte & Baked Marble Cheesecake


Assalamualaikum Readers
 
 
 
NEW Starbucks Caramel Cinnamon Cookie Latte | Tak pernah nama-nama air Starbucks ni pendek-pendek tau. Semua panjang berjela-jela. Biarlah panjang asalkan sedap dan senang nak menyebutnya. Hahah.. Setiap bulan ada flavour baru. Bertukar silih berganti. Kadang-kadang tu every month nak masuk Starbucks, nanti ada pulak orang kata 'have-have'.
 
 
 
NEW Starbucks Caramel Cinnamon Cookie Latte & Baked Marble Cheesecake
 
Manis airnya . Cheese cake RM 10.90 & Starbucks RM 18.50

 
 
 
Sempena ulang tahun Starbucks yang ke 20 di Malaysia, sepanjang tahun ini setiap 20 haribulan korang boleh beli 2 minuman dengan harga RM 20 tau. Untuk bulan ini Starbucks keluarkan 2 jenis minuman baru. Of course semuanya limited edition. Bagi Nina, kek-kek Starbucks tak sama macam Secret Recipe, lebih sedap dan kurang manis, itu I loikee.. Kureng dah makan kek SR. Lebih nak menjaga kesihatan sekarang, umur pun dah nak road to 30th lagi berapa tahun.

 

2 comments:

dear anies said...

nak secawan!

Pha Is said...

sedar pun dah nk sampai 30.. hehehe..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com