9 January 2021

Calpis Japanese Mochi Flavour Limited Edition Baru Sedap!

 Assalamualaikum Readers


Calpis Japanese Mochi Flavour Limited Edition Baru Sedap! | Gara-gara terbaca dalam blog SYM, singgah 7E terus grab 1. Hehe.. Siapa biasa makan mochi Jepun/Taiwan memang sedap. Mochi ada macam-macam flavour. Paling Nina suka dari kacang merah. Donno why. Kesemua cultured milk memang layan termasuk semua perisa Calpis memang suka.


Calpis Japanese Mochi Flavour Limited Edition

Hanya di 7E - RM 3.20


Tak tau nak describe rasa macam mana, dua kali teguk habis sebotol. Ada rasa lemak manis, macam marshmellow + aiskrim pun ada. Tak rasa mochi sangat. Nak angkut berbotol lagi lah sebelum habis stok. Kenapa lah buat limited edition Calpis ni pun. Buat lah botol besar. Baru best 😍😋   


8 comments:

  1. Waaaa, nak beli jugak. Harap dah ada kat tempat eza..

    ReplyDelete
  2. igt kan ada mochi seketui dlm tu hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah. Perisa baru. Teringat pulak superwomen nana dan yuna.

    ReplyDelete
  4. Biar betul dua kali teguk je. Nampak la sedapnya tu

    ReplyDelete
  5. Tergoda gak tengok entry SYM tu. tapi tulah belum jumpa dan belum cuba lagi.

    ReplyDelete
  6. Wah perisa mochi. Bayangkan mochi macam pau kecil. Belum pernah makan mochi apatah lagi dimasukkan dalam air Calpis.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com