3 Apr 2021

Borong Nescafe Latte Di Shopee Sale!

 Assalamualaikum Readers


Borong Nescafe Latte Di Shopee Sale! | Masa Shopee Sale 3.3 lepas bukan setakat makanan, macam-macam lagi Nina borong. Beli groceries untuk mak dan mama. In shaa Allah murah rezeki 😍😚 Mereka penyumbang duit dan tenaga walaupun selepas berumah tangga sementara tak bekerja ni. 


Borong Nescafe Latte Di Shopee Sale!

Kotak-kotak yang mendarat di rumah MIL, ini baru separuh. Ada stok makanan, sabun dan barang baby


Jangan lupa Shopee Sale 4.4 malam ini. Tak memborong groceries nanti tak ada orang makan bila start pantang. Harga mur mur, geram tengok harga. Antara minuman yang diborong bulan lepas termasuk Nescafe Latte sebab dapat free gift!!


Beli sebab percuma beg dan kopi murah - RM 10.50 (25g x 20s)

RM 9.99 (31g x 15s) . Free shipping


Nescafe Latte ni sedap dan banyak flavour untuk dicuba. Sesuai sangat untuk orang yang tak suka minum kopi pekat. Lagi pun masa pregnant tak boleh minum kopi sebab cafein akan menghalang penyerapan zat pada baby. Itu pasal mak buyung layan Starbucks sebab kurang kopi 😂😄 Yang belum pernah cuba nescafe latte boleh borong. Sedap diminum sejuk-sejuk.


11 comments:

  1. sama la. suka jgk borong coffee di shopee time sales. tp syu minum essenso coffee

    ReplyDelete
  2. aku layan nescafe hazelnut dia. yang lain aku tak berapa sangat.

    ReplyDelete
  3. Banyak betul memborong tu Nina..nak belek gak lah 4.4 kot ada berkenan.

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh berkotak kotak dibelinya hahaha. Malam nanti 04/04 borong apa pulak ye hehehe

    ReplyDelete
  5. makkk aii byk nya dia borong latte tu... berkotak2 hehehe

    ReplyDelete
  6. Banyaknya..tapi berbaloi pun borong time sale kan..macam saya pula suka borong barang keperluan baby je selalu..hehe..

    Jemput singah:https://www.mommyfiqa.com/2021/04/mamas-choice-product-rangkaian-produk.html

    ReplyDelete
  7. mak buyung kena jga kesihatan :)

    ReplyDelete
  8. mesti rider tgk alamat berkali2... betul ke org ni memborong smpi mcm ni skali? hahaahah

    ReplyDelete
  9. Suka nescaffe latte caramel.. sedap je di tekak..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com