2 Apr 2021

Tertangguh Nak Pos Parcel Top Komen Blog

 Assalamualaikum Readers


Seperti yang dijanjikan Nina berbesar hati nak poskan hadiah top komen blog untuk tahun 2020 dan tahun-tahun sebelum tu tapi hingga ke bulan 4 masih tak pos. Harap korang bersabar. Masalah dengan consignment note PosLaju dah settle bila guna apps, yang lambat sebab tunggu blogger bagi details sampai ke sudah tak bagi 🙄🙄


Hadiah top komen dah siap masuk parcel ya


Ada sesetengah blogger memang takut sangat bila minta details bagai ni. Lain yang ditanya lain yang dijawab contoh : saya tak layak atau segan nak terima hadiah. Bla bla dengan jawapan yang entah apa-apa 😂😂 Isu ni bukan Nina sorang hadap tapi blogger Anies pun sama. End up tak payah bagi, bagi kat orang lain. Hahaha.. jangan kecam! Kalau orang tak sudi, kita simpan untuk yang sudi tahun depan 😎


9 comments:

  1. Hahahhaha.. Ada gak ehhh yg mcm tuuuuu.... Kelakauuu pulak

    ReplyDelete
  2. Sape tak nak tu bagila pada saya. Hihi

    ReplyDelete
  3. Orang taknak, boleh pass dekat orang lain pulakkkk hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Meh..meh... Mama Yan sudi terima..hehehe

    ReplyDelete
  5. nak ke pejabat pos tu mmg susah actually walau parcel dah siap hehehe ....

    ReplyDelete
  6. tahniahhh buat blogger anies :)

    ReplyDelete
  7. Semoga selamat sampai ke tangan penerima. Alamak, ada ye macam tu tak nak bagi details. Mungkin privacy kot. Takpe, fikir positif dan berikan pada yang berbesar hati untuk terima :)

    ReplyDelete
  8. alamak.. ada ye yang macam tu..
    Bertabahlah ye Nina..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com