27 Apr 2021

Kad Raya Pertama Dari Shida Radzuan

Assalamualaikum Readers


Tahun ini masih terima kad raya seperti tahun-tahun lepas. Kad raya pertama yang diterima petang tadi. Nampak posmen terus senyum pi ambil surat. Seronok dapat kad raya, maklum lah tak berapa suka dapat ucapan raya thru whatsapp 🤭


Kad raya dan keychain dari blogger Shida Radzuan

Wow tak sangka


Terima kasih blogger Shida . Tak pernah miss pos kad raya setiap tahun. Antara kad raya yang ditunggu-tunggu 😍 Tak sangka tersenarai juga dalam top komen blog. Ada yang nak exchange kad raya tak?  


 

17 comments:

  1. Cantikknya keychain ada nama tuuu!
    Kannn, lagi suka dapat kad raya daripada wish panjang panjang di whatsapp tuuuu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atiqah : cantikkan? Kad raya dr blogger ni ada sentimental value

      Delete
  2. Wah..terasa kemeriahan menyambut raya bila terima kad raya ni kan.

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah dapat hadiah :D
    semakin semangat nak berblogging

    ReplyDelete
  4. Bestnya dah dapat kad raya. Shida tiap tiap tahun bagi kad raya. Tak pernah miss. Ala, kita tak ada kad raya nak exchange.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak
    Rabia masih menunggu hadiah dari kak shida

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpt kad raya
    dah bertahun tahun tak dpt kiriman kad he hee
    rinduuuu

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah...bila la akak nak jadi geng rajin komen ni...sibuk kerja kadang2 tak sempat nak berkunjung dan komen kat blog kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA : ada rezeki tak kemana kak. Nina pun busy dgn anak tak boleh nk BW semua blog

      Delete
  8. Wah.. Dah dapat. Selalu ejen takaful je bagi.

    ReplyDelete
  9. zaman dpt kad raya lama dh tk merasa

    ReplyDelete
  10. Yehhh. Dapat jugak. Tahniah2 😁

    ReplyDelete
  11. Tahniah. Itu tandanya ada rakan sayang.

    ReplyDelete
  12. dasat ni hari2 ketuk keyboard hahahah

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com