7 Apr 2021

Minuman Pokka Yang Sedap!

 Assalamualaikum Readers


Minuman Pokka Yang Sedap! | Nina start minum air Pokka flavour kurma. Sedap dan tak over manis 😋 Bulan puasa bakal tiba ni, elok beli stok air kurma siap-siap sebelum rak licin. Hehe.. Tahun ni sedih sebab berpantang dalam bulan puasa. Ada hikmah tu, btw sorry kalau tak dapat nak BW sebab dah start sakit pinggang, duduk sekejap hadap blog pun dah rasa 😂😢


Minuman Pokka Semua Sedap!


Ok, air Pokka ni borong 5 perisa dalam Shopee. Semua sedap kecuali Pisang. Susu pisang keluaran Mesia ni tak boleh challenge susu pisang Korea. Dia punya bau tu kuat. Minum separuh then buang. Paling sedap bagi Nina susu kurma, rose dan cookies & cream. Perisa Mango boleh tahan.


Paling tak sedap. Haha

Sedap rasa kepingan biskut hancur bersama susu

Fav!

Not so bad rasanya

Rasa macam air bandung


Nak cari air Pokka size besar boleh tengok di Mydin. Rasanya Pokka ada macam-macam jenis perisa. Tak sempat nak merasa semua lagi. Dah boleh borong air untuk berbuka puasa nanti. Hehe.. 


11 comments:

  1. Ai paling suka honey dew. Tapi susah nak dapat compare to flavor lain.

    ReplyDelete
  2. kalau tak silap Kak PC dah rasa yang honeydew. Sedap sangat.

    ReplyDelete
  3. Bolehh try lah pokka ni, kalau selalu beli air kurma yang farm fresh tu pokai jugak lah lama lama hahaha.

    ReplyDelete
  4. Lahh..saya ingatkan minuman pokka ada kopi je. Rupanya ada minuman perisa macam ni. Weekend ni dah start orang melicinkan rak menjelang puasa.

    ReplyDelete
  5. Pernah nampak kat kedai RM2. Tapi tak pernah try. Boleh la try lepas ni

    ReplyDelete
  6. GV pernah minum pokka dulu sekali tapi lupa perisa apa. huhu. Banyaknya perisa pokka kak. Variasi perisa. hihi. :)

    ReplyDelete
  7. heheeh semua tak penah jumpa lagi. selalu nampak yg melon tu

    ReplyDelete
  8. ini beli simpan stock utk sahur heheh

    ReplyDelete
  9. Owh sedap eh.. tak pernah cuba lagi brand ini.. nak mencari jugalah..

    ReplyDelete
  10. alamak, sy peminat pokka.. tp kurma n rose xpnah minum lg laaa..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com