20 Apr 2021

BAHARU TOP Silky Miracle

 Assalamualaikum Readers


BAHARU TOP Silky Miracle | Mem besar kembali dengan entri pomot detergent powdernya 😆 Selain Daia, brand TOP ni antara serbuk pencuci yang digunakan oleh mak bertahun-tahun tak bertukar. Setia betul 🤪 Dah kawen ni baru tau laki bini tak suka pakai baju bau kepam, hapak akibat baju tak kering.


TOP Silky Miracle

Kedua-duanya bau wangi fresh bunga


Nina sanggup basuh baju semula kalau tak kering disebabkan hujan. Cerewet tahap mak datin. Sukakan baunya sebab basuh semalam pun masih wangi dan bila baju kering bau wangi satu almari.



Serbuk pun halus

Setiap kali mencuci baju dah seronok gitu. Jadikan amalan rajin mencuci dalam rumah tangga, gerenti bahagia. Di luar sana ada je perempuan malas basuh baju. Hahah 


Antara brand pencuci yang betul-betul bersihkan baju apabila direndam terus bertukar warna air dalam mesin basuh sebelum diputar 😬 Siapa tak alergik dengan bau bunga boleh cuba.


18 comments:

  1. Sabun TOP mmeang terkenal dnegan bau wanginya...

    SS tak suka guna serbuk, biasa beli yang cecair.

    ReplyDelete
  2. Akak pun guna yang ni...best bau dia...

    ReplyDelete
  3. singgah sini, saya follow blog yang cantik ni..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. sabun serbuk sekarang tak macam dulu dah. Sekarang ni banyak pilihan jenis sabun ada. Serbuk pun halusss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : ya sabun serbuk skrg dh haluss

      Delete
  5. Wah.. bau wangi.. nak kena cuba juga nie..

    ReplyDelete
  6. Boleh beli sabun nii nanti 😁

    ReplyDelete
  7. Rasa macam tak pernah try lagi sabun top. Boleh try nanti

    ReplyDelete
  8. GV pun suka serbuk cuci TOP ini. Memang wangi kak. Daia dan Breeze pun okey juga. hihi.

    ReplyDelete
  9. Antara salah satu sabun pencuci baju pilihan CCL jugak

    ReplyDelete
  10. Rasa best sangat hidu bau wangi pakaian yang baru dicuci.

    ReplyDelete
  11. jimat tak yah beli downy hehehehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com