25 May 2013

Gambar Perkahwinan Blogger Lynda Roslan Dan Aizul Marcello


Assalammualaikum.


Selamat malam semua, ada yang dah tidur ke? Selamat dibuai mimpi ya, malang bagi aku keadaan rumah riuh dengan lagu joget lambak India. APTB ! Memang bising dan cannot do anything melainkan kejap lagi tidur pakai earphone :)


Malam nie nak share gambar majlis perkahwinan blogger dan blogger. Siapa Lynda Roslan dan Aizul Marcello nie? Mereka ialah pasangan abang dan kakak ipar kepada blogger Irine Nadia Marcello. Tahniah diucapkan kepada lynda yang sah bergelar isteri pada hujung minggu lepas. Bertuah sungguh blogger Aizul kerana mendapat isteri yang bukan cantik tetapi seorang pelakon dan model tudung. Tengok sini "Tudung Radiusite", cantik-cantik tudung yang lynda peraga.






Lynda Roslan, lawa tak lawa tak?? memang cantikkan. Suka tengok dia jadi model tudung Radiusite. Dia juga seorang blogger kalau nak tau dan selalu menghiasi majalah Dara.com
Kalau perasan dia pernah berlakon dalam Adnan Sempit 3, aku tak tengok lagi movie tu. Haha.. Lynda mungkin bakal mengikut jejak langkah Hanis Zalikha. Lynda atau nama sebenarnya Siti Maslinda Roslan, 24 merupakan anak ke 2 daripada 5 beradik dan pemegang Ijazah Sarjana Muda dalam jurusan Seni Bina Landskap, UiTM Shah Alam





Pasangan nie lebih kurang macam blogger Maria Elena dengan adik iparnya Fatin Liyana. Semua dari family blogger. Semua sepadan dan mungkin jodoh blogger bertemu blogger. Aizul dan Lynda berkenalan semasa majlis perkahwinan Irine lagi. Memang tak disangka. Lepas nie ada lagikah blogger berkahwin dengan blogger?? Tunggu dan lihat. Mesti ohsem ! Mata pun dah ngantok nie. Selamat malam readers ^___^


Jom singgah Butik Radiusite

38 comments:

Mizz Aiza said...

cantiknya.. semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat..

Aida Ismail said...

Whoaaa dah kawen dah diorang??? Rasa macam baru hari tu je diorang bertunang. Btw, Linda Roslan memang cantik sangat!

Nana Liena said...

haha..Nina cari la orang 'blogger'pfffff.. tahniah la utk diaorang.. ^^ sepadan..sama cantik sama cool..

Kakzakie said...

Blogger kalau dah terkenal pun macam selebriti jugalah je. Memang cantiklah dah kata model tudung mestilah...

HaFizaH aYu said...

They look great together la kan..chumell

Nick Nashram said...

dah jadi macma trend pulak blogger kahwin sesama blogger..huhu..tapi syok jugak camtu.diorang sama cantik sama padan.

reenapple said...

huuuu.. selamat pengantin baru. :)

Miss Volvo said...

wuw cantik gila pengantin perempuan tu :)

Kathy Rbain said...

wah..sama cantik sama padan...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh blogger juga ke abang si irnie tu??? bagusnyaa keluarga pun blogger.. keluarga ena, ena seorang jelah

Tia Fatihah said...

assalamualaikum.

hehe. jodoh dari kalangan blogger :D

kopi pasta said...

semoga mereka bahagia sampai ke tua.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Blog sis di tag oleh ena.. jom join...

http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

AiSyA LiEzA said...

hek3... smga terus bhgiaa!! insyaAllah...

Teena Tna said...

Bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama hensem, semoga perkahwinan mreka kekal hingga ke syurga...aminn

Khairul Zamri said...

cantikla photo die huhu nanti nk wat camni jugaklah

MaMa Rey said...

pasangan yang sepadan..bagai pinang di belah dua..

S.K.A said...

subhanallah..jeles jap tgok =) isteri dia sgtlah cntik..bruntung btol laki 2..

Lisa Sheila said...

Subhanaallah...cantiknya lynda roslan ni.. :)

Amanina Mads said...

Cantikkan.. Aminn..

Amanina Mads said...

Hehe.. cepat je dah kawen. Ha'ah cantikkan

Amanina Mads said...

Hahaa.. nak cari jodoh dgn blogger? Cantik bertemu hensem ;)

Amanina Mads said...

Hehe. Yelah kak. Model mesti cantikkan

Amanina Mads said...

Hehe.. yeahh

Amanina Mads said...

Hehe.. yelah, skarang ramai blogger kawen sama blogger. Dah jodoh diorang :)

Amanina Mads said...

Hehe..selamat2 :)

Amanina Mads said...

Haa memang cantik :)

Amanina Mads said...

Yelah sis..hehe

Amanina Mads said...

Yup..adik dgn abang sama2 blogger.. Hee sama la kita

Amanina Mads said...

Waalaikummusalam.

Hehe.. yelah :D

Amanina Mads said...

Aminn..

Amanina Mads said...

Tengs ena..hehe

Amanina Mads said...

Hehe.. Aminn..

Amanina Mads said...

Hehe..bagai pinang dibelah-belah. Aminn.

Amanina Mads said...

Cantikkan.. nanti awk kawen buat la camni. hehe

Amanina Mads said...

Hehehe.. ye mama.

Amanina Mads said...

Hehee. Jangan la jeles =) Kan..untung aizul tu.

Amanina Mads said...

Hehee.. cantik kak lisa :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com