25 May 2013

Gambar Perkahwinan Blogger Lynda Roslan Dan Aizul Marcello


Assalammualaikum.


Selamat malam semua, ada yang dah tidur ke? Selamat dibuai mimpi ya, malang bagi aku keadaan rumah riuh dengan lagu joget lambak India. APTB ! Memang bising dan cannot do anything melainkan kejap lagi tidur pakai earphone :)


Malam nie nak share gambar majlis perkahwinan blogger dan blogger. Siapa Lynda Roslan dan Aizul Marcello nie? Mereka ialah pasangan abang dan kakak ipar kepada blogger Irine Nadia Marcello. Tahniah diucapkan kepada lynda yang sah bergelar isteri pada hujung minggu lepas. Bertuah sungguh blogger Aizul kerana mendapat isteri yang bukan cantik tetapi seorang pelakon dan model tudung. Tengok sini "Tudung Radiusite", cantik-cantik tudung yang lynda peraga.






Lynda Roslan, lawa tak lawa tak?? memang cantikkan. Suka tengok dia jadi model tudung Radiusite. Dia juga seorang blogger kalau nak tau dan selalu menghiasi majalah Dara.com
Kalau perasan dia pernah berlakon dalam Adnan Sempit 3, aku tak tengok lagi movie tu. Haha.. Lynda mungkin bakal mengikut jejak langkah Hanis Zalikha. Lynda atau nama sebenarnya Siti Maslinda Roslan, 24 merupakan anak ke 2 daripada 5 beradik dan pemegang Ijazah Sarjana Muda dalam jurusan Seni Bina Landskap, UiTM Shah Alam





Pasangan nie lebih kurang macam blogger Maria Elena dengan adik iparnya Fatin Liyana. Semua dari family blogger. Semua sepadan dan mungkin jodoh blogger bertemu blogger. Aizul dan Lynda berkenalan semasa majlis perkahwinan Irine lagi. Memang tak disangka. Lepas nie ada lagikah blogger berkahwin dengan blogger?? Tunggu dan lihat. Mesti ohsem ! Mata pun dah ngantok nie. Selamat malam readers ^___^


Jom singgah Butik Radiusite

38 comments:

  1. cantiknya.. semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  2. Whoaaa dah kawen dah diorang??? Rasa macam baru hari tu je diorang bertunang. Btw, Linda Roslan memang cantik sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. cepat je dah kawen. Ha'ah cantikkan

      Delete
  3. haha..Nina cari la orang 'blogger'pfffff.. tahniah la utk diaorang.. ^^ sepadan..sama cantik sama cool..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. nak cari jodoh dgn blogger? Cantik bertemu hensem ;)

      Delete
  4. Blogger kalau dah terkenal pun macam selebriti jugalah je. Memang cantiklah dah kata model tudung mestilah...

    ReplyDelete
  5. They look great together la kan..chumell

    ReplyDelete
  6. dah jadi macma trend pulak blogger kahwin sesama blogger..huhu..tapi syok jugak camtu.diorang sama cantik sama padan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. yelah, skarang ramai blogger kawen sama blogger. Dah jodoh diorang :)

      Delete
  7. huuuu.. selamat pengantin baru. :)

    ReplyDelete
  8. wuw cantik gila pengantin perempuan tu :)

    ReplyDelete
  9. wah..sama cantik sama padan...

    ReplyDelete
  10. wahh blogger juga ke abang si irnie tu??? bagusnyaa keluarga pun blogger.. keluarga ena, ena seorang jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..adik dgn abang sama2 blogger.. Hee sama la kita

      Delete
  11. assalamualaikum.

    hehe. jodoh dari kalangan blogger :D

    ReplyDelete
  12. semoga mereka bahagia sampai ke tua.

    ReplyDelete
  13. Blog sis di tag oleh ena.. jom join...

    http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  14. hek3... smga terus bhgiaa!! insyaAllah...

    ReplyDelete
  15. Bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama hensem, semoga perkahwinan mreka kekal hingga ke syurga...aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..bagai pinang dibelah-belah. Aminn.

      Delete
  16. cantikla photo die huhu nanti nk wat camni jugaklah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan.. nanti awk kawen buat la camni. hehe

      Delete
  17. pasangan yang sepadan..bagai pinang di belah dua..

    ReplyDelete
  18. subhanallah..jeles jap tgok =) isteri dia sgtlah cntik..bruntung btol laki 2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee. Jangan la jeles =) Kan..untung aizul tu.

      Delete
  19. Subhanaallah...cantiknya lynda roslan ni.. :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com