21 May 2013

11 Things About Me


Assalammualaikum.


Pagi nie agak rajin nak update blog kejap memandangkan subuh tadi bangun untuk bersahur. Harini tuan blog ganti puasa. Lagi 2 hari tapi baru sekarang free nak gantikan. Oke la, tanpa buang masa *acece. Nak jawab soalan-soalan yang ditag oleh cik Uni Meowmeow. Selama ni tengok blogger-blogger kena tag. Seronok gak baca pasal peribadi masing-masing. Last-last aku kena tag jugak. Hehehe..



11 Things About Me




Syarat2:
- Kena post peraturan ni.
- Tulis 11 perkara tentang diri anda.
- Jawab soalan2 yang ditag, jawab jangan tak jawab.
- Buat 11 soalan baru untuk orang yang bakal anda tag pula.
- Pilih 11 blogger untuk di tag dan buat link diorang kat post anda.
- Tak dibenarkan tag balik! wee ~~


Soalan daripada nina:

1. Paling suka makan apa?
2. Mana lagi best FB, Twitter, Blog?
3. Lahir tahun berapa?
4. Suka lelaki taff atau berisi? (soalan cepumas. *tingtong)
5. Pandai menganyam ketupat?
6. Anak yang ke berapa dalam keluarga?
7. Apa tema/kaler baju raya tahun ni?
8. Nama manja?
9. Paling takut kena gigit apa?
10. Pandai main batu seremban? Haa..
11. Nama penuh apa?


Bila dah jawab habis kena tag orang pulak.. Herher. Jadi nak tag SKA, Anies, Khairul, Nabihah, Alea, Hafizah, EtuzaReen, Condoriano, Wawa, BudakCute, Lily. Bak kata cik meow, benda nie suka-suka dan tiada paksaan kalau tak nak join ^_____^

28 comments:

  1. wahhhh..bestnya soalan tu. Baru je nak jawab tapi kau tak tag.. ehehehe. :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih krn tag. tp sy x pasti bla akn jwb blk sbb skrg tgh bz

    ReplyDelete
  3. wah dh baca 11 things ni barulah kenal serba sdkt karakter nina.no 5 kita sama give me 5.owh anak tunggal...kak lea pernah merasa jadi anak tunggal selama 10 thn then dpt jugak adik baru :)

    hye sis wah nak join ler...selalu baca je kat blog kwn2.eh eh rasanya condoriano dh pernah join segmen ni dulu.tqvm ye sis.wah nak tag kwn2 yang seriau ni huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. byk lg yg alea tak tahu pasal karakter nina. Yeah gimme 5.
      Ohh..lama jugak eh baru dpt adik :)

      Join ler. welcome. hehe, tag je..

      Delete
  4. nk join sanagat ni, tapi bnyk nye kerojer akak ni adik comel. Tq yer tag akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..nanti ada masa kak join la.
      welcome kak comel.

      Delete
  5. kathy dah 5 blogger tag utk join ni..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. Kakak baru sabtu lepas buat tugasan tag berantai ini.
    Seronok jugalah sebab sebagai suka-suka..

    ReplyDelete
  7. yeah.. dah jawab. Muahahaha :D

    ReplyDelete
  8. Header baru yer ☺☺

    Rajinnya dia. Dulu femes betul segmen TAG ni kan.

    ReplyDelete
  9. trima kasih tag, nanti sy join =)

    ReplyDelete
  10. Ooh..anak tunggal cik adik nih..
    Soalan biasa...mesti manja kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. tak manja pon. biasa saja kak..

      Delete
  11. kalau rajin bleh design header uni?
    wahhhh like10000x~
    cepat la rajin..hik3...


    btw,,,tq sb sudi jwb soalan2 ngarut uni..hik3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. In Shaa Allah uni :)

      Welcome..hehehe

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com