29 May 2013

Souvenir From Vietnam


Assalammualaikum.


Baru harinie dapat tengok souvenir dari Vietnam yang dikirimkan oleh pak ngah semasa dia singgah pada hari pendaftaran kazen aku di Matrik Selangor aritu. Rupanya ada ole-ole untuk kami. Selalunya kalau mereka pergi bercuti atau ada kerja di dalam atau luar negara memang wajib belikan something untuk saudara mara. Alhamdulillah bertambah rezeki bila jiran beri coklat dari Langkawi untuk aku dan mak jang belikan pulak tudung dari Banting. Sejak aku start pakai tudung, dia rajin belikan bermacam jenis tudung. Hehee.. penuh koleksi dalam almari. Nampak gayanya tahun nie mak tak payah beli baju kurung sebab kain sutera Vietnam dah ada. Dompet tu aku sayang nak pakai. Simpan buat pekasam jelah :)








Tengs Syafiq ! Teringat toblerone yg aku belikan di Langkawi tahun lepas lettew.


26 comments:

  1. bestnya dpt coklat.. huuu *cemburu*

    ReplyDelete
  2. Waa..seronoknya nina..bnyak dpt adiah..hee...
    Al jabbar yer...hee..inshaallah ada kesempatan bleh la akak berkunjung page tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee..rezeki kak lisa.
      Cuba la produk Al jabbar..memang oke :)

      Delete
  3. cantik dompet tu sis..

    ReplyDelete
  4. wah, bestnya dapat souvenir ni.. semua nmpk best...

    ReplyDelete
  5. dompet tu pun dari vietnam. serius cantik. buat simpan syiling..dan jaga elok2..

    ReplyDelete
  6. cantik la corak dia :)) berkenan lak >.< suka daim.. hehehheh..~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corak macam2 :)) Hehee.. daim di hati...

      Delete
  7. alhamdulillah murah rezeki.. cantiknya dompet tu.. :D

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat souvenir ☺☺

    ReplyDelete
  9. kain vietnam suma cantik.. ingat masa kecik dulu fames dengan baju vietnam yang seluar tu. kain berkilat.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah hana semua cantik2.. Hehee, dah mai zaman baju vietnam balik

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com