12 February 2014

Baju Perkahwinan Ariana Rose.. Cantik !!


Assalammualaikum.


Minggu ni last drama Ariana Rose. Huu.. lagi 1 drama best nak tamat. Boleh ke pecahkan ranking drama Love You Mr Arrogant? Sama2 kita saksikan. By the way, dalam Nuff ada orang cari butik baju pengantin yang Ariana pakai. Serius cantik dan aku suka sangat pelamintu ! Baru tahu betapa cantiknya tema wedding snow. Layan gambar kawen dorang tu sementara tuan blog buat kerja ofis yang dibawa balik ke rumah. Tak dapat nak BW malam ni, kena siapkan report. Esok supervisor balik dari Jakarta. 










Tahniah buat team #Ariana Rose sebab berjaya buat drama gempak dan suka scene wedding yang nampak real dan mewah ni. Pelamin yang cantik bertemakan Winter Wedding. Menjadi inspirasi buat bakal pengantin. Cayalah Keith dan Fathia. Memang dorang menghayati setiap babak. Penuh syahdu time nangis2 tu. I will miss this drama :( 












Cantiknyaaa dress Ariana 


17 comments:

RDZ Z said...

Cantik Nina...happy Wednesday ya!!!

Effa Eddy said...

Baju dia simple but nice. Lagi pun tak ketat and juga menutup aurat kan?

syafiqakarim said...

1. omggggg ur header. so meowmeow
2. ariana rose ni lawo.
3. ariana rose lg lawo dr baju.
4. hahah


take care.

Fiza Rahman said...

Memang blh pecahkan ranking LYMA ni. Ha'ah...cantik baju pengantin AR ni.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina.. tak tengoklah cerita ni. hihi

shasha yacob said...

lawaa kan. tapi dalam hati i mr arrogant lagi best. hihi

t.a.t.a said...

Cantik tu cantik. Tapi masih nampak 'adik-adik kecil nya'.

Sobri Yaacob said...

saya pun jarang tgok drama malayu..tapi smenjak tgok drama adriana rose..jatuh hati pulak.. ewah!! ha..ha..jarang tgok waktu mghrip x sempat..slaluhjung minggu marathon tgok kat tonton.. tapi episod smlam memng best..heaven gila konsep vedding dia.. snow..lpas tu tetamu pkai baju black n white.. tiba2 rasa kawin nak wat konsep mcmtu..he..he.. x rugi produce melbur byak nak wat drama ni..sbab ramai penonton yg puas hati..!! great malay drama!! :)

Kathy R'bain said...

cantik sangat...

Dhia Dirham said...

cantiknya

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik.. akak tak mengikuti drama ini..

Purnomo Jr said...

Cantik nian :)

ain syafieqa said...

lepas ni ramai la buat tema winter wedding kan.hehe..serius cantek

Azlan Strider said...

tak tengok cerita nie tapi ramai perempuan yang tergila2 kan hero citer nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Strider said...

tak tengok cerita nie tapi ramai perempuan yang tergila2 kan hero citer nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Yun Sing said...

Weyh cantik giler :3 Kata nak tengok drama ni last2 tak tengok pun xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com