12 Feb 2014

Baju Perkahwinan Ariana Rose.. Cantik !!


Assalammualaikum.


Minggu ni last drama Ariana Rose. Huu.. lagi 1 drama best nak tamat. Boleh ke pecahkan ranking drama Love You Mr Arrogant? Sama2 kita saksikan. By the way, dalam Nuff ada orang cari butik baju pengantin yang Ariana pakai. Serius cantik dan aku suka sangat pelamintu ! Baru tahu betapa cantiknya tema wedding snow. Layan gambar kawen dorang tu sementara tuan blog buat kerja ofis yang dibawa balik ke rumah. Tak dapat nak BW malam ni, kena siapkan report. Esok supervisor balik dari Jakarta. 










Tahniah buat team #Ariana Rose sebab berjaya buat drama gempak dan suka scene wedding yang nampak real dan mewah ni. Pelamin yang cantik bertemakan Winter Wedding. Menjadi inspirasi buat bakal pengantin. Cayalah Keith dan Fathia. Memang dorang menghayati setiap babak. Penuh syahdu time nangis2 tu. I will miss this drama :( 












Cantiknyaaa dress Ariana 


17 comments:

  1. Cantik Nina...happy Wednesday ya!!!

    ReplyDelete
  2. Baju dia simple but nice. Lagi pun tak ketat and juga menutup aurat kan?

    ReplyDelete
  3. 1. omggggg ur header. so meowmeow
    2. ariana rose ni lawo.
    3. ariana rose lg lawo dr baju.
    4. hahah


    take care.

    ReplyDelete
  4. Memang blh pecahkan ranking LYMA ni. Ha'ah...cantik baju pengantin AR ni.

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum nina.. tak tengoklah cerita ni. hihi

    ReplyDelete
  7. lawaa kan. tapi dalam hati i mr arrogant lagi best. hihi

    ReplyDelete
  8. Cantik tu cantik. Tapi masih nampak 'adik-adik kecil nya'.

    ReplyDelete
  9. saya pun jarang tgok drama malayu..tapi smenjak tgok drama adriana rose..jatuh hati pulak.. ewah!! ha..ha..jarang tgok waktu mghrip x sempat..slaluhjung minggu marathon tgok kat tonton.. tapi episod smlam memng best..heaven gila konsep vedding dia.. snow..lpas tu tetamu pkai baju black n white.. tiba2 rasa kawin nak wat konsep mcmtu..he..he.. x rugi produce melbur byak nak wat drama ni..sbab ramai penonton yg puas hati..!! great malay drama!! :)

    ReplyDelete
  10. cantik sangat...

    ReplyDelete
  11. cantik.. akak tak mengikuti drama ini..

    ReplyDelete
  12. lepas ni ramai la buat tema winter wedding kan.hehe..serius cantek

    ReplyDelete
  13. tak tengok cerita nie tapi ramai perempuan yang tergila2 kan hero citer nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. tak tengok cerita nie tapi ramai perempuan yang tergila2 kan hero citer nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Weyh cantik giler :3 Kata nak tengok drama ni last2 tak tengok pun xD

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com