8 February 2014

Hari Sabtu Memang Tenang Di Ofis :)

Assalammualaikum.


Sabtu memang best kalau berehat di rumah tapi aku terpaksa korbankan sehari untuk kerja dan ada hikmah rupanya. Alhamdulillah, minggu2 akan datang hari sabtu akan diguna sebaik-baiknya. Masa ini la nak siapkan segala macam mak nenek report yang delay dari hari Isnin. Selalunya sikit orang je dan tenang bila buat kerja sambil dengar lagu. Lalala..


Sejak kena buat report untuk orang2 engineers ni, memang tak sempat nak siapkan benda lain. Kang tak siap semua orang susah. Kena marah pun nanti orang yang marah tu pujuk nina balik. Hehee.. Sweet jugak supervisor, manager pun jarang nak marah. Overall setiap orang dalam ofis baik2 dan cool :)


hari kejadian sabtu lepas.. Nak gak tempek gambar


Walaupun ada orang tak suka dan mengadu macam2 kat mak sedara tapi hati tetap kena tabah. Tabah dalam mencari rezeki yang halal. Berita baik juga bila kami 1 ofis nanti akan berpindah ke tingkat atas bergabung dengan bahagian engineering dan company akan bina 1 bangunan baru lagi. Wahh.. curious nak belajar macam2 benda lagi yang tak berkaitan dengan course. Sudah lari bidang ohh.. 


p/s: Lepas ni kena banyak buat entri Autopublish supaya blog tak sunyi, BW pun makin slow macam labi2. Harap korang sudi singgah sini selalu ^____^

12 comments:

t.a.t.a said...

Ni datang kerja nak siapkan kerja atau nak menepek gambar dalam blog? Hahaha.

Tihara said...

insha Allah akak akan singgah nina
moga nina dijauhkan dari orang yang negatif2 tu
selamat bekerja :)

Dhia Dirham said...

bestnya dapat kerja kat situ :)

Aku Penghibur said...

wahh hari sabtu pun kerja ..bagus2 ^_^ selamat bekerja

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Yun Sing said...

Waa.. macam busy je bunyinya ^^

Aisy Nasiha said...

Kalau rasa seronok dengan kerja bagusla. Itu yg penting. Ramai orang yg rasa tak seronok dengan kerja sdiri..

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

wah asyik juga ya kak bisa bekerja dengan tenang di kantor, pasti tambah semangat ye :)

itu blog nya kak anies and you kok bisa sampai disitu hehehe :D

Purnomo Jr said...

Komentarnya...mending tak usah pake moderasi mizz :)

Azlan Strider said...

kerja ari sabtu dengan internet all access memang best..hehe..kerja pun tak banyak ari sabtu..hehe

Regards,
-Strider-

Sobri Yaacob said...

wah..good luck ya..
x pe lari dari bidang,,,smua bleh blajar slow..pngalman dan ilmu baru :)

Kathy R'bain said...

terbaiklah...hehehehe..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kalau takde orang ganggu kita buat kerja memang rasa tenang..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com