24 September 2015

Tudung Adijuma Giveaway by Anies


Salam Readers..

TAMAT

Di malam raya Aidiladha baru terhegeh-hegeh nak join GA anies. Walaupun lewat kena support juga kawan titew ni. Nak join klik banner :)




Alkisah, 1st time dapat tudung adijuma dari officemate yang gila membeli dan gila memakai. Dia baca blog aku mati la. Hehe.. Okay sambung, lepas tu hati pon tingin nak pakai, best ke tak asyik fall in love dengan Mumuscarves sampai tak boleh nak move on, so malam ni merasmikan dulu tanpa iron. Dah macam Zorro, siap pakai cantik-cantik terus selfie terus update entry ni. The End. Tak join nanti majuk pulak musyuk masyam Anies ni, nak pujuk jauh =____+


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA !


Sesiapa yang lapar sila jangan tengok lama-lama. Nampak SEDAP aku ni


14 comments:

Dunia Zumal said...

Good luck Nina, macam zorro la ^-^

ENA said...

done follow #631


goodluck ye!

wan muliani said...

Wahh tahniahhh..

Khai♥Rin : anies said...

hahahah mn ada majukkk ehhh jap japppp tudung tu sm laaa tite pun adewwwww ;-)

Khai♥Rin : anies said...

GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

terima kasih sekali lagi.

Cik Ash said...

Comel modelnya

Kira Sakura said...

kira suka AJ pasal senang bentuk. kadang xyah iron pun tdung senang nak bentuk. tapi tula corak dia cepat sngt update. tak larat nak follow huuuu

Mizz Aiza said...

All the best.. ;)

Fiza Rahman said...

Style baru ker ni nina...hehehe...Suka gak dgn tudung aidijuma nih.

LYAfrina said...

gud luck

izzeyda said...

good luck.. ada 1 jer tudung adijuma, tu pun dapat hadiah GA..

Zie Has said...

selamat bersegmen nina ... segmen kawan mestilah kena join kan :)

Zie Has said...

tak tahan dengan caption gambar tu ... nina nampak sedap? bahaya ni :p

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
ya Allah
siapakh gadis padang pasior dalam gambor ituuuuuuuuu???

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com