14 December 2017

Bercinta Dengan Pelan, AutoCAD


Assalamualaikum Readers 😃


Tak sampai berapa minggu lagi say bye 2017, hi 2018. Sama ja tahun baru tapi perasaan rasa sayu nak tinggal tahun 2017. Dah lama tak buat entri kronologi 😂😂


Lipat dengan lemah gemalai haha *tipu


Apa achievement korang tahun ni? Kerja kalau tak busy, jadi tukang lipat drawing, print drawing dan semuanya pasal drawing.


Azam nak jadi pekerja serba boleh bab client company. Sekarang dah masak dengan perangai setiap sorang officemate. Boleh jadi tukang ketawa 😆😆

11 comments:

Mrs Liez said...

rindunya Liez nak lipat plan, color drawing, autocad ni...dgr husband cerita hari-hari buat hilang rindu hihihi
www.mrsliez.com

nohas said...

happy working!!

farhanna jafri said...

tahun ni ada la kena lipat drawing sikit. Tahun depan baru bersilat depan drawing ni sebab banyak nak kena handover. Singgah sini & follow :D

aswadz said...

wow... menimbun nyer... hahaha...

Dhiera nadhirah said...

achievement tahun ni. dah masuk rumah baru. no more menyewa. dalam career pun nampaknya ada improvement baru

amira faqihah said...

achievement thn nii,bejya habiskan dental school :))

Pha Is said...

plan asal nak jadikan azam 2018 sebagai "mula mencari calon". tapi terjumpa awal pulak.. hehehe

dear anies said...

sikit je lagi tu... nak capai siling hahahaha

SALIZA SACHARI Pengedar Shaklee said...

Saya klu Lipat drawing paling malas.. hihihi..

Farrah MF said...

Semua tu nak kena lipat ke, Nina?
Kalau akak, malam tidur mesti mengigau lipat-lipat gak :)

Nina Mads said...

Farrah MF : Ya akak.. kena lipat nk bind dlm buku tender 😀

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com