12 December 2017

Sushi Zanmai @ Gurney Paragon Mall


Assalamualaikum Readers 😃

Sushi Zanmai Gurney Paragon Mall | Main terjah masuk. Nak makan Pasta Zanmai tapi restoran dah tutup. Frust! Boleh pulak bf tanya awat menu takda spaghetti. Dia ni mamai atau mintak tampaq muka 😂😂 


Variants sushi zanmai. Dah tegur jangan ambik plate banyak2 nanti tak makan. Ketegaq

Teri Chicken Ramen jugak yang sedap. Walaupun rasa Sushi King kena dengan tekak



Harga makan berdua 😂😂

2 Lemon Tea - RM 13.60
1 Teri Chicken Ramen - RM 14.80
1 Kakiage Don (s) - RM 14.80
1 Ebiten Ebikko - RM 9.80
1 White - 2.80
1 Blue - 3.80
1 Pink - 4.80
1 Black - RM 5.80

Total : RM 70.20



Sushi sudah menjadi bubur. Hadap jugak lah ramen dan sushi yang aku rasa semalam punya. Sehari lepas tu sakit perut. Menyesal makan tapi nasib orang belanja. Hahaha.. Redha dalam kemulasan perut. Ayat DBP ciptaan sendiri. 


10 comments:

dear anies said...

bleh tahan jg harganya... dah boleh dpt pizza 4 org ;-)

fasha said...

Febretttt aii sushiii 🤤🤤

siti hazreen said...

wow...nasib baik saya bukan peminat sushi hehe

Hasliynda Umairah said...

sedapnya

E'in said...

sedap ea sushi?

Busyra Takiyudin said...

arghhh dapnyaaaa. nk sikit plis.hehe.

Hazmin Hamudin said...

Sedap pulak nampak. Nak try la

Flavnesz said...

Ya Allah terliurnya... Tak pernah try sushi zanmai ni, selalu makan sushi king je.. Tapi part tnye takde spaghetti tu lawak.. haha

Pha Is said...

sedap sangat ke? sebab selalu lepak dengan member kat sushi king.. tapi member tu kata sushi ni lagi sedap. tapi kat gurney je ada.. malas pulak nak pi gurney lepak kat sana sebab jauh..

amira faqihah said...

nampak sdp pulak zanmaii,tak penah tryy,selalu try mentai jee

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com