12 December 2017

Sushi Zanmai @ Gurney Paragon Mall


Assalamualaikum Readers 😃

Sushi Zanmai Gurney Paragon Mall | Main terjah masuk. Nak makan Pasta Zanmai tapi restoran dah tutup. Frust! Boleh pulak bf tanya awat menu takda spaghetti. Dia ni mamai atau mintak tampaq muka 😂😂 


Variants sushi zanmai. Dah tegur jangan ambik plate banyak2 nanti tak makan. Ketegaq

Teri Chicken Ramen jugak yang sedap. Walaupun rasa Sushi King kena dengan tekak



Harga makan berdua 😂😂

2 Lemon Tea - RM 13.60
1 Teri Chicken Ramen - RM 14.80
1 Kakiage Don (s) - RM 14.80
1 Ebiten Ebikko - RM 9.80
1 White - 2.80
1 Blue - 3.80
1 Pink - 4.80
1 Black - RM 5.80

Total : RM 70.20



Sushi sudah menjadi bubur. Hadap jugak lah ramen dan sushi yang aku rasa semalam punya. Sehari lepas tu sakit perut. Menyesal makan tapi nasib orang belanja. Hahaha.. Redha dalam kemulasan perut. Ayat DBP ciptaan sendiri. 


10 comments:

  1. bleh tahan jg harganya... dah boleh dpt pizza 4 org ;-)

    ReplyDelete
  2. Febretttt aii sushiii 🤤🤤

    ReplyDelete
  3. wow...nasib baik saya bukan peminat sushi hehe

    ReplyDelete
  4. arghhh dapnyaaaa. nk sikit plis.hehe.

    ReplyDelete
  5. Ya Allah terliurnya... Tak pernah try sushi zanmai ni, selalu makan sushi king je.. Tapi part tnye takde spaghetti tu lawak.. haha

    ReplyDelete
  6. sedap sangat ke? sebab selalu lepak dengan member kat sushi king.. tapi member tu kata sushi ni lagi sedap. tapi kat gurney je ada.. malas pulak nak pi gurney lepak kat sana sebab jauh..

    ReplyDelete
  7. nampak sdp pulak zanmaii,tak penah tryy,selalu try mentai jee

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com