6 December 2017

Aiken Spot Away Pimple Cream


Assalamualaikum Readers 😄

Aiken Spot Away Pimple Cream | Review Krim Jerawat | I found you, I found you.. macam nyanyi lagu pulak. Salah satu fav Nina sebab berjaya kecik a.k.a surutkan jerawat yang tengah naik. Sesuai untuk muka takda jerawat atau jerawat time PMS dan sesuai guna lepas picit jerawat, tak jadi parut hitam 😉😉 Harga RM 11.10 beli di Aeon Wellness.


Aiken Spot Away Pimple Cream

Packaging macam keranda daaa


Aiken non Paraben dan SLS. 2 benda ni menghakis kulit muka. Jadi sebelum beli baca dulu isi kandungan. Mencegah lebih baik dari kulit muka dah teruk baru nak cari pakar kulit. 


Cara guna pun senang

Picit sikit saja dah cukup. Tahan lama walaupun size comel lote


Cara sapu 2x sehari pagi dan malam tapi guna malam sebelum tidur. Rasa macam suam-suam nanti tak rasa apa dah. 

6 comments:

nohas said...

produk bagus..harga pun masih mampu milik..

Nurul Afiqah MK said...

Nina. Boleh tahu email u tak? Sebab i mmg tgh cari product ni. Tapi skrg susah nak jumpa.

dear anies said...

sesuai dgn kulit muka x pe... yg x de masalah tapi gatal2 jg nk pakai... hahhhh tu kn bersedia lah ;-)

Jari Manis said...

x sesuia dgn sis JM ni sbb berjerawat..kulit sensitif..adeh

hainom OKje said...

Hakak ni mmg jarang ada Jerawat, tulah pasal kurang tau pasal cream jerawat ni.
Kalau bagus bolehlah inform anak

Nina Mads said...

Nurul Afiqah : amaninamads@ymail.com . nanti i reply email

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com