28 Dec 2017

Krismas Gift

Assalamualaikum Readers 😉


Time krismas lah boleh selfie dengan pokok, dapat tengok snow (kalau travel), dapat hadiah. Ini dari officemate. Nasib tak viral dapat krismas gift. Kesian anak pelakon kena kecam selfie dengan pokok Krismas 😅😅


Comelnya box

Ada jugak orang nak bagi. Rejeki


Ingat dalam kotak ada coklat je, sekali ada 2 ketoi ubat gigi. Wah jimat 😂😂 At the same time suka sebab 1st time dapat. Maceh Susan. 


14 comments:

  1. Comel je kotak tu... selamat tahun baru 2018

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rejeki di akhir tahun..
    suka tengok hiasan krismas di shopping complex..cantik2..hihi..

    ReplyDelete
  3. Orang kata rezeki jgn ditolak.. hehe.. Anyways, Happy New Year :3

    ReplyDelete
  4. Tahniah dapat hadiah kak. GV follow blog akak ya. GV #700. :)

    ReplyDelete
  5. dapat ubat gigi mahal pulak tu. tak pernah dapat hadiah xmas

    ReplyDelete
  6. tahun nie ofis e'in takde pulak buat exchange christmas give..

    ReplyDelete
  7. hehehe dapat ubat gigi tu besar plak tu.. mmg xyah beli untuk few months hehehe..

    ReplyDelete
  8. Seonsodyne plak ni..ni ubat gigi iklan ‘suupp naik ke atas’ tu ker

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com